Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Tarihi Çınaraltı Esnaf Lokantası açıldı

Darıca’da büyük bir eksiklik olan esnaf lokantası kültürü Tarihi Çınaraltı Esnaf Lokantası ile yaşayacak. Sahipliğini Darıcalıların yakından tanıdığı Hasan Zengin’n yaptığı Tarihi Çınaraltı Esnaf Lokantası, dün yapılan harika bir açılışla hizmete girdi. Açılışa adeta protokol akını oldu.

Tarihi Çınaraltı Esnaf Lokantası açıldı
19 Şubat 2024 - 11:13
Tarihi Çınaraltı Esnaf Lokantası resmen açıldı. Açılışorganizasyonunu Kaptan Organizasyonunu yaptığı ve sahipliğini Darıcalıların yakından tanıdığı Hasan Zengin’n yaptığı Tarihi Çınaraltı Esnaf Lokantası, dün resmen Darıcalılara kapısını açtı. Açılış törenine Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca Belediye Başkan Yardımcısı Abdüllatif Özkan, Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar, İyi Parti Darıca İlçe Başkanı Soner Kartal, Yeniden Refah Partisi Darıca  İlçe Başkanı Fatih Çakır, Deva Partisi Darıca Belediye Başkan adayı Muhammet Ünsür, Darıca Bağımsız Belediye Başkan adayı Kadir Gedikli, Dem Parti Darıca Belediye Başkan adayı Erkan Şık, Ak Parti Büyükşehir Belediyesi meclis üyesi İsmail Ramazaoğlu, Ak Parti Darıca Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Arslan, Darıca Esnaf Odası Başkanı Aşkın Çolak, Gebze Seyyar Pazarcılar ve Esnaflar Odası Başkanı Hicaz Atsız, Gebze, Darıca, Çayırova, Dilovası ve Tuzla Geri Dönüşümcüler Derneği Başkanı Muhiyeddin Altun, Ak Parti Darıca İlçe yöneticisi Serhat Zengin, Duran Aslan, Gebzespor eski başkanı Recep Avcı, Darıca’nın tanınan iş insanlarından İdris Zengin, Cafer Kara, Araştırmacı ve Yazar Mutlu Kerem Kolcuoğlu, Osmangazi Mahalle Muhtarı Kenan Demirbaş, Yeni Mahalle Muhtarı Cemal Özdemir, Darıcalı muhtarlar ve muhtar adayları, Remax Venüs Ofisi sahibi Ümit Fatih Karaaslan, Eka Group sahipleri Erdal Kaya ve Savaş Yaşar, Büyük Anadolu Hastanesi Direktörü Fatih Şimşek, Darıca Siirtliler Derneği Başkanı Paşa Kaya, Çınaraltı Taraftar Grubu Lideri Orhan Atik ve çok sayıda davetli katıldı. 
Açılış öncesi kurbanlar kesildi ve dualar okundu. Tarihi Çınaraltı Esnaf Lokantası Sahibi Hasan Zengin açılılşlarına gelen herkese çok teşekkür etti ve mekanlarına tüm Darıcalıları davet etti.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum