Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Sırasöğütler'in muhtar adayı Erdal Söylemez'e durmak yok

Darıca Sırasöğütler Mahallesi’nin çalışkanlığı ve hayır severliliğiyle seçmenlerin dikkatini çeken Muhtar Adayı Erdal Söylemez, vatandaşla iç içe olmaya ve sıkıntılarını dinlemeye devam ediyor

Sırasöğütler'in muhtar adayı Erdal Söylemez'e durmak yok
17 Mart 2024 - 01:34 - Güncelleme: 17 Mart 2024 - 01:55
Muhtar Adayı Erdal Söylemez, Ramazan ayının ilk günden itibaren ihtiyaç sahipleri için başladığı gıda ve temizlik yardımına hız kesmeden devam ediyor. 
31 Mart’ta yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri için tahsis ettiği aracı, her gün tıka basa yardım kolileriyle dolduran Sırasöğütler Mahallesi Muhtar Adayı Erdal Söylemez, daha önceden tespit ettiği dar gelirli ailelerin kapısına kadar bizzat giderek kolileri kendi elleriyle teslim etmeye devam ediyor.
Ramazan Ayı’nın paylaşma, bereket ve bolluk ayı olduğunu ifade eden Erdal Söylemez, Sırasöğütler Mahallesi’ne muhtar olarak seçilmesi halinde bu konudaki çalışmaların artarak devam edeceğini ve sadece Ramazan’da değil yılın her ayında maddi durumu iyi olmayan ailelerin yanında yer alacağını söyledi.
Hemen hemen her gün esnaf ziyaretlerini de aksatmadan sürdüren Sırasöğütler Mahallesi Muhtar Adayı Erdal Söylemez, iftar sonrası da kahvehanelere giderek vatandaşla sohbet etmeyi sürdürüyor.
Önceki gün Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde Darıca Afyonlular Derneği tarafından düzenlenen ve Tokat, Kırşehir Dernekleri başkan ve yöneticilerinin de katıldığı iftar yemeğinin de davetlisi olan Erdal Söylemez, buradaki diğer davetlilerle birlikte CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Saide Arslan Çalışkan’la da sohbet etme fırsatı buldu 


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum