Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Şampiyonluğa 5 var!

İlimizde Kocaelispor ve Gölcükspor ligi bitirdi. Birlikspor ise 3. Lig’e düştü. Profesyonel takımlar arasında temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği bu sezonun en parlayan yıldızı oldu. Bitime 5 hafta var. Sarı Yeşilliler şampiyonluğa kenetlendi.

Şampiyonluğa 5 var!
06 Nisan 2018 - 10:17
Cumartesi mesaisinde Kırıkhanspor’u deplasmanda 5-0 gibi farklı bir skorla mağlup eden Darıca Gençlerbirliği yoluna doludizgin devam ediyor. Kocaeli’de bu sezonun en formdaki profesyonel futbol kulübü olan Sarı Yeşilliler, Cumartesi günü Bölgesel Amatör Lig’e düşen Yeşil Bursa’yı konuk edecek.
Kocaelispor, Gölcükspor ve Kocaeli Birlikspor için lig erkenden sona erdi. Tüm gözler Darıca Gençlerbirliği’ne çevrildi. En centilmen kulüplerinden birisi olan Darıca’nın kemik taraftar grubu Çınaraltı da takımın bu sezon mutlu sona ulaşacağına inanıyor. Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ın hamiliğinde uzun yıllardır sürekli potada yer alan, son 7 yılda 4 kez Play-Off oynayan ve 2 kez final kaybederek 2 Lig’in kapısından dönen temsilcimiz bu sezon bu işi bitirmek istiyor. Bitime 5 hafta kala Ankara Demir’in 3 puan önünde liderliğini sürdüren Uğur Balcıoğlu’nun talebeleri son 12 maçta 10 galibiyet, 1 galibiyet ve 1 yenilgi aldı. Darıca’nın bu süreçteki tek yenilgisi de Gölcük’ten geldi. Bu hafta sonu ikinci Ankara Demir ile üçüncü Erzincan Ankara’da karşılaşacak. Bu maçtaki skor Darıca’nın önünü iyice açacak. Öte yandan Darıca 2 maçta da Ankara Demir’i yendiği için ikili averajda da rakibinin üzerinde yer alacak. Temsilcimiz kalan maçlarında Bağcılar ve Yeni Ordu ile deplasmanda, 24 Erzincan ve Muğla ile de sahasında karşılaşacak. Darıca Gençlerbirliği ayaklarının ucuna kadar gelen altın fırsatı bu kez tepmek istemiyor.
 
DARICA G.B’NİN KALAN MAÇLARI (59)
Yeşil Bursa
Anadolu Bağcılar (D)
24 Erzincan
Yeni Ordu (D)
Muğla