Tarihi bir başarıya imza atarak Bölgesel Amatör Lig’e yükselen Darıca Türkelispor’da Kulüp Başkanı Ferhat Yılmaz ve yönetimi, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın’ı ziyaret etti. Ziyarette, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da Darıca Türkelispor’u yalnız bırakmadı.
Darıca’yı gelecek yıl BAL liginde temsil edecek olan Darıca Türkelispor, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın’a nezaket ziyaretinde bulundu. Muhteşem bir sezonu geride bırakarak adını BAL ligine yazdıran Darıca temsilcisi, şık ziyarette Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da yalnız bırakmadı.
Gebze’de misafirlerini ağırlayan Başkan Büyükakın, Darıca Türkeli Spor Kulübü Başkanı Ferhat Yılmaz ve yönetimini kutladı. Ziyarette Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da yer aldı. Süper Amatör Lig’de geçen sezon şampiyon olan Darıca Türkeli, bu yıl ilimizi BAL’da temsil edecek. Kulüp Başkanı ve yöneticiler, Başkan Büyükakın’a amatör kulüplere desteği için teşekkür etti. Başkan Büyükakın, görüşmede özellikle gençlerin spora teşvik edilmesini ve altyapıya önem verilmesini kaydetti. Darıca Türkeli ve tüm amatör spor kulüplerine başarı diledi.
YILMAZ’DAN BÜYÜKAKIN’A TEŞEKKÜR
Darıca Türkelispor Başkanı Ferhat Yılmaz ve yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette, Başkan Büyükakın’ın spora ve sporcuya verdiği değere dikkat çeken Ferhat Yılmaz, amatöre desteklerinden dolayı Büyükakın’a teşekkür etti. Başkan Büyükakın, görüşmede özellikle gençlerin spora teşvik edilmesini ve altyapıya önem verilmesini kaydetti. Büyükakın, “Önemli bir başarıya imza atan Darıca Türkelispor’un başkanı, yönetimi, teknik heyeti ve sporcularını tebrik ediyor, yeni sezonda başarılarının devamını diliyorum” dedi.
Yorumlar
Kalan Karakter: