Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Sadık Güvenç; Herşey Gebze için

24 Haziran 2018 Tarihinde yapılacak olan seçimlerde Gebze Belediyesi Ak Parti Meclis Üyeliğinden istifa ederek partisinden Kocaeli Milletvekili Aday adaylığını açıklayan Sadık Güvenç, düzenlediği basın toplantısında gazetecilerle bir araya geldi.

Sadık Güvenç; Herşey Gebze için
01 Mayıs 2018 - 11:49

Gebze’deki kahvaltılı basın toplantısında milletvekilliği aday adaylığıyla ilgili açıklamalarda bulunan Sadık Güvenç, yakın çevresinin baskı ve ısrarı sonucu   Gebze Belediyesi Ak Parti meclis üyeliğinden istifa ederek milletvekilliğine talip olduğunu söyledi.

Toplantıda, Gebze bölgesinde tanınan bir isim olduğuna inandığını da kaydeden Güvenç, ‘’ Doğma büyüme Gebze’nin Tavşanlı Köyü’ndenim. Henüz 25 yaşında seçildiğim Tavşanlı Köyü muhtarlığını 4 dönem, yani 20 yıl süreyle yaptım, bu süreçte bir çok STK’da yöneticilik yapmakla birlikte, dernek başkanlığı, amatör spor kulüp başkanlığı gibi görevlerde bulundum. ‘’ diyerek ömrünün büyük bir kısmını sosyal ve siyasal çalışmalarla geçirdiğini hatırlattı.

 

 

ALAAEDDİN KURT GİBİ BİR SİYASETÇİNİN YANINDA YETİŞTİM

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Sadık Güvenç, konuşmasının devamında 2014 yılında Ak Parti’den Gebze Belediyesi Meclis Üyeliğine seçildiğini belirterek, aynı zamanda Gebze Muhtarlar Masası Genel Koordinatörlüğü görevine getirildiğini ifade etti. Muhtarlar Masası Koordinatörlüğü yaptığı 4 yıldan bu yana muhtarlarla çalışıp çözüm ürettiklerini de kaydeden Sadık Güvenç, 30 senelik siyasi hayatına eski milletvekillerinden Merhum Alaeddin Kurt’un yanında DYP ile başladığının altını çizdi. Güvenç, ‘’ O genç yaşımda Alaeddin Kurt gibi bir siyasetçinin yanında bulunmak ve ondan bir çok şeyi öğrenmek bana ayrıca gurur vermektedir. Kendisinin Gebze Bölgesine yaptığı hizmetler asla unutulmaz, bu gün bile Alaeddin Kurt’un bir çok projesi sayesinde bölgemiz hizmet görmektedir. Kendisini bir kez daha rahmetle anıyorum’’ dedi.

 

GEBZE BÖLGESİNDEN EN AZ 5-6 MİLETVEKİLİ SIRALAMAYA KONULMALI

Sadık Güvenç seçilmesi durumunda Gebze Bölgesine hizmetten kaçınmayacağını ve iz bırakmak istediğini de ifade ederken, milletvekili sayısı ve sıralaması konusunda Gebze Bölgesinin mağdur edildiğinin de altını çizdi. Güvenç, ‘’ Gebze Bölgesi’nin seçmen sayısına bakıldığında en az 5-6 milletvekilinin çıkarılması gerekliydi, siyasilerin bu eksikliği bu dönem göz önünde bulundurmaları gerektiğine inanıyorum. Çıktığımız yol hizmet yolu, Tek amacım Gebze Bölgesine hizmet etmek’’ dedi.