Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Önlem alınmazsa yolu kapatacaklar

Dün,Tuzla Caddesi üzerinde meydana gelen 2 kişinin yaralandığı 1 motosiklet ve 3 aracın karıştığı kazanın ardından mahalle sakinleri ve esnaf, aynı yerde sık sık meydana gelen kazalar nedeniyle korku içinde yaşadıklarını söyleyerek yolu araç trafiğine kapatmak istedi.

Önlem alınmazsa yolu kapatacaklar
14 Mayıs 2018 - 10:40

Bağlarbaşı Mahallesi, Tuzla Caddesi üzerinde dün öğleden sonra meydana gelen kazada, 1 motosiklet sürücüsü, bir ticari minibüs ve 1 otomobilin karıştığı kazanın ardından olay yerinde toplanan mahalle sakinleri ve esnaf, burada sık sık yaşanan kazalar nedeniyle korku içinde yaşadıklarını söyleyerek yolu, araç trafiğine kapatmak istediler. Bir gurup vatandaşın araya girmesiyle kararlarından vazgeçen mahalle sakini ve esnaf, ‘’ Burası yokuş aşağı olan bir cadde, bazı sorumsuz araç sürücüleri buradan oldukça süratle geçerek sık sık kazalara neden oluyor. Kaldırımda yürüyen yayalar bile korkarak gidiyor, bu nedenle evlerimizde ve iş yerlerimizde tedirginlik içerisindeyiz. Gerekli yerlere defalarca başvuruda bulunduğumuz halde buraya bir çözüm getirmediler. Eğer en kısa süre içerisinde buraya araçların hızını kesecek kasisler yapılmaz sa konuyu CİMER ve BİMER’e bildireceğiz, o da olmaz sa yolu araç trafiğine kapatacağız’’ dediler.

Dünkü kazada 2 kişi .eşitli yerlerinden yaralanarak 112 acil Servis Ambulansı ile Darıca farabi devlet Hastanesi’ne kaldırıldı