Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Nail Çiler; Küslükleri ve dargınlıkları bir yere bırakacağız.

Cumhuriyet Halk Partisi Körfez ilçe kongresinde konuşan CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler, “Cumhuriyet Halk Partisi hem kuruluşun hem de kurtuluşun partisidir. Hep birlikte çalışacağız. Küslükleri ve dargınlıkları bir yere bırakacağız. Yerel seçimlerde Körfez’i alacağız. Zafer inanlarındır” dedi.

Nail Çiler; Küslükleri ve dargınlıkları bir yere bırakacağız.
03 Eylül 2023 - 13:53
İzmit ilçe başkanlığının seçiminin ardından Cumhuriyet Halk Partisi’nde kongre heyecanı hız kesmeden devam ediyor. Körfez İlçe Kongresi bugün Tütünçiftlik Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek. 301 delegenin oy kullanma hakkının bulunduğu kongrede 16 yönetim kurulu üyesi ve 47 il delegesi bulunuyor. Kongrede CHP Körfez mevcut İlçe Başkanı Gülseren Solmaz Altunal, önceki dönem ilçe başkan yardımcısı Kerim Barıç, eski ilçe başkanı Cavit Dağdeviren’in yeğeni Barış Dağdeviren ve yönetim kurulu üyesi Mustafa Kaya yarışacak. Kongreye CHP il örgütü ve Milletvekili Nail Çiler, CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Caner Ardunç, İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Dilek Yalçın katıldı.

“KURTULUŞUN PARTİSİYİZ”

Kongrede söz alan CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler, “Kongremiz hayırlı olsun. Umutsuz olmamak lazım. Ben farklı düşünenlerden biriyim. Biz kazandığımız seçimi yapay zeka ile kaybettik. Daha iyi olmak zorundayız. Bu birliktelik ancak çözümün parçası. Ben eğitimci ve iş insanıyım. Emeklinin sorunu var, işçi kardeşimin sorunu var, biz bu sorunlarla değil parti ile ilgileniyoruz. 100 yıllık bir partiyiz herkes onu tartışıyor. Bu ülkede hak, hukuk ve adaletten bahsedebilir misiniz? Bahsedemiyorsanız o zaman bizi eleştiremezsiniz. Sonuç ne olursa olsun kazanan Cumhuriyet Halk Partisi örgütleri olsun. Dünya geneline baktığınızda yüz yılı yakalamış parti azdır. Cumhuriyet Halk Partisi hem kuruluşun hem de kurtuluşun partisidir. Hep birlikte çalışacağız. Küslükleri ve dargınlıkları bir yere bırakacağız. Yerel seçimlerde Körfez’i alacağız. Zafer inanlarındır” dedi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum