Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Muzaffer Bıyık'ın afiş ve pankartlarına saldırı yapıldı

Darıca Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Darıca Belediye Başkan adayı Muzaffer Bıyık'ın asılı afiş ve pankartları kişi ya da kişilerce yırtıldı. 

Muzaffer Bıyık'ın afiş ve pankartlarına saldırı yapıldı
17 Mart 2024 - 12:28
Yerel seçimlere kısa bir zaman kaldı. Siyasi partiler adaylarının tanıtımını Darıca'da aralıksız yapmaya devam ediyor. Eşit, adil ve huzur içinde geçirilmesi arzulanan seçimler öncesinde bazı istenmeyen, provokatif olaylar da yaşanıyor. Geçtiğimiz günlerde başlayan ancak kim ya da kimler tarafından yapıldığı tespit edilemeyen ve Darıca'daki tüm siyasi partilerin adaylarının afiş ve pankartların kesilip yırtılması olayı, Darıca Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Darıca Belediye Başkan adayı Muzaffer Bıyık'ın asılı afiş ve pankartlarının kesilmesi ile yine devam etti.  Bıyık'ın Darıca'nın çeşitli yerlerinde asılı bulunan afiş ve pankartları kişi ya da kişilerce yırtıldı. 
Başkan Bıyık bu konuyla alakalı geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada "İlçemizde yerel seçimler huzurlu geçiyor. Ancak benim ve diğer siyasi partilerin adaylarının afişlerinin kesildiğini görüyoruz, duyuyoruz. Adayların afişlerinin kesilmesi çok yanlış. Benim de afişlerimin kesildiğini görüyorum. Başkalarının afişlerini keserek demokrasi yarışı olmaz. Afişleri kesenleri kınıyorum. Bu işi bizim üstümüze yıkmak isteyenler var. Bu beni çok üzüyor. Sonuçta burada bir çok emek veren arkadaşlarımız var. İnşallah, bundan sonra ne benim ne de bir başkasının afişinin yırtıldığı bir süreç olmaz." demişti.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum