Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Müjdeler peşpeşe gelecek!

Yeni sezon hızla yaklaşıyor, zaman gittikçe daralıyor. 2. Lig’e şampiyon olarak yükselen temsilcimiz Darıca G.B’nin kısa süre içinde çözmesi gereken çok önemli konular var. Başkanlar Şükrü Karabacak ve Mücahid Vural’ın transfer müjdelerini art arda patlatması bekleniyor.

Müjdeler peşpeşe gelecek!
20 Haziran 2018 - 18:52
Yeni sezon hızla yaklaşıyor, zaman gittikçe daralıyor. 2. Lig’e şampiyon olarak yükselen temsilcimiz Darıca G.B’nin kısa süre içinde çözmesi gereken çok önemli konular var. Başkanlar Şükrü Karabacak ve Mücahid Vural’ın transfer müjdelerini art arda patlatması bekleniyor. Darıca G.B’de iç transferde bu hafta oyuncularla görüşülecek, teknik adam konusu ile ilgili sürpriz isimler gündemde ve diğer konular hakkında yol haritası netleşti gibi. 
Yönetimin lig planlaması ile ilgili somut adımları bu hafta atıyor. Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve Darıca G.B Başkanı Mücahid Vural, transfer bombalarını önümüzdeki günlerde patlatacak. Ancak geçen her zaman Darıca G.B’nin aleyhine işliyor. Bu sene alt yapıdan da 2 ya da 3 futbolcunun da A takım ile birlikte antrenmanlara alınacağı öngörülüyor.