Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Muhtar Adayı Erdal Söylemez, mahallesinin ATM sorununa el attı

Darıca Sırasöğütler Mahallesi Muhtar Adayı Erdal Söylemez, mahallesindeki ATM sorununa el atarak Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ı bilgilendirip, ilgili bankaların yetkilileri ile görüşmelere başladı.

Muhtar Adayı Erdal Söylemez, mahallesinin ATM sorununa el attı
07 Şubat 2024 - 11:01
Mahallesinde Banka ATM’si bulunmaması nedeniyle vatandaşların mağdur olduklarını dile getiren Sırasöğütler Mahalle Muhtar Adayı Erdal Söylemez, konuyla ilgili olarak attığı adımlardan olumlu dönüşler almaya başladığını söyledi.
Erdal Söylemez, banka ATM’lerinden işlem yapmak isteyen mahalle sakinlerinin bu konuda sürekli olarak sıkıntı yaşadıklarını kaydererek, ‘’ Bu konuyla ilgili henüz muhtar olmadığım halde çok şikayetler aldım. Bir vatandaş ve mahallemin muhtar adayı olarak Belediye Başkanımız Sayın Muzaffer Bıyık’a da haber verdim, bir çok bankanın yetkililerine çok kez yaptığım başvurular üzerine Garanti Bankası yetkilileri sağolsunlar ATM’lerden sorumlu personel olan Murat beyle görüşmemi sağladı. Kendisi 2 defa gelerek yer tahsisi konusunda görüşmelerde bulunduk, Yaptığımız girişimler meyvelerini vermeye başladı, mahallemize ATM’nin gelmesi hemen hemen kesinleşti‘’ dedi.

KURULACAK YERLE İLGİLİ GİRİŞİMLER YAPILDI

ATM’nin kurulacağı yer konusuda da çalışmaların sonuna gelindiğini belirten Sırasöğütler Mahallesi Muhtar Adayı Erdal Söylemez, bu konuda bankanın da önerisiyle ATM cihazının Barbaros İlkokulu bahçesine konulması noktasında mutabakata vardıklarını açıkladı.
Okul bahçesine konulması planlanan ATM Cihazı için Milli Emlak Müdürlüğü’yle yapılacak görüşmeler öncesi İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz’la iletişime geçeceklerini kaydeden Erdal Söylemez, ‘’ Bu konuyla ilgili Garanti Bankası’nın ATM  sorumlusu Murat beyle birlikte Barabaros İlkokulu Müdürü Sayın Metin Demirci’yi ziyaret ederek konu hakkında bilgilendirmelerde bulunduk’’ dedi

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum