Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

MHP Kocaeli'de kongre tarihi netleşti

2023 genel seçimlerinin ardından kongre sürecinin başladığı ve iki günde tüm ilçe kongrelerinin tamamlandığı MHP Kocaeli’de sıra il kongresine geldi

MHP Kocaeli'de kongre tarihi netleşti
07 Eylül 2023 - 10:00
Yerel seçimler öncesinde kongre sürecini başlatan MHP, geçtiğimiz hafta Cumartesi 6 ve Pazar günü 6 ilçe kongresini gerçekleştirirerek 2 günde tüm ilçe kongrelerini bitirmişti. İlçe kongrelerinin hızlıca tamamlandığı MHP’de, ilçelerin ardından il başkanlığı kongresinin ne zaman yapılacağı ise merak konusu olmuştu. 

KONGRE TARİHİ NETLEŞTİ
İlçe kongrelerinin tamamlanmasının ardından MHP Kocaeli İl Başkanlığı, il kongresinin de tarihini duyurdu. Buna göre, MHP Kocaeli İl Kongresinin ilk oturumu  24 Eylül Pazar günü saat 12:00’da Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

DEMiRBAŞ TEK ADAY GİBİ
Çoğunluğun sağlanmaması halinde 1 Ekim Pazar günü yine aynı yerde gerçekleştirilecek olan kongre için henüz yeni bir başkan adayı çıkmazken mevcut başkan Murat Nuri Demirbaş’ın seçime tek aday olarak girmesi bekleniyor. 600 delegenin oy kullanma hakkının bulunduğu MHP kongresinde 33 yönetim kurulu üyesi ve 26 büyük kongre delegesi seçilecek. 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum