Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Maç sonu büyük olaylar çıktı!

Misli.com 3. Lig 2.Grup'ta mücadele eden ekibimiz Darıca G.B, bugün sahasında ağırladığı Büyükçekmece Tepecikspor ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından istenmeyen olaylar çıktı, sahada büyük bir arbede yaşandı.

Maç sonu büyük olaylar çıktı!
06 Ocak 2021 - 19:24
İlk yarısı 0-0 biten karşılaşmanın 77. dakikasında topu ağlara gönderen tecrübeli oyuncu Erçağ misafir takımı öne geçirdi. Temsilcimizin gol arayışları 90+5'te sonuç buldu. Emre Alan'ın attığı golle beraberliği yakaladık. Büyük sevinç yaşayan Darıca GB'nin bu sevinci kursağında kaldı. Rakip Kaleci Ramazan fitili ateşleyen hamleyi yerdeki Yusuf'a yaptı. Yerde yatan Yusuf'a ağız dolusu küfür eden Ramazan'ın bu hamlesi sahanın karışmasına neden oldu. Uzun süren arbede de emniyet kuvvetleri olaylara müdahale etti. Ek kuvvetlerin de gelmesi ile taraflar soyunma odasına gönderildi.
Karşılmaşma sonrasında çıkan olayları uzun süre bulunduğu yerden üzüntü içerisinde takip eden başkan Arif Gülen olaylar kontrolden çıkınca daha fazla dayanamadı. Sahaya inen başkan Gülen oldukça üzgün ve sinirliydi. Öncelikli olarak oyuncuları soyunma odasına gönderme girişiminde bulunan Gülen saha içerisinde bağırarak "Gözümün önünde Tepecikspor'un 6 forma nolu oyuncusu tekme ile, dizi ile oyuncumuza öldürüsüye vuruyordu. Bırakın spor sahasını, bırakın rakabeti, kazanmayı, hiç bir sebep böylesine insanlık bir darp olayını haklı çıkarmaz. Bu çocukların hepsi bana, bu camiaya emanettir. Ben bu emanetlere gözüm gibi bakıyorum. Sen geleceksin burada benim evimde, benim misafirim olduğun halde beni darp edeceksin, döveceksin, hakaret edeceksin, bunu asla siniye çekmeyeceğiz. 6 forma nolu oyuncudan, masörden ve malzemeciden şikayetciyiz. Adli ve federesyon nezdinde bize yapılan bu saldırının cezasız kalmaması için mücadelemizi sürdüreceğiz" dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum