Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti'nden gazetemize ziyaret

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti başkan ve Yönetiminden gazetemize ziyaret

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti'nden gazetemize ziyaret
25 Mart 2021 - 14:48 - Güncelleme: 25 Mart 2021 - 17:27
Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemal Kaplan ve Yönetim kurulu üyelerinden Ahmet Ayar ile Emrah Erdoğan gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Erol Polat'ı ziyaret ederek, meslekle ilgili görüş alışverişinde bulundular.

Başkan Cemal Kaplan, ziyaret sırasında Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti'nin çalışmaları hakkında bilgi verirken, amaçlarının her zaman üyelerinin menfaatlerini korumak ve bu yönde projeler üretmek olduğunu söyledi. 
Pandemi nedeniyle ara verilen üyelre yönelik sosyal etkinliklerin, salgının sona ermesinin ardından devam edeceğini belirten başkan Kaplan,  Gazetecilik mesleğinin yorucu ve riskli olduğuna dikkat çekerek, '' Hayata geçirdiğimiz sosyal aktivitilerin meslektaşlarımıza moral aşıladığını ve birlikteliğimizi pekiştirdiğinin bilinciyle, pandemi döneminin sona ermesinin ardından benzer aktivitelere yer vermeye devam edeceğiz'' dedi.
Genel yayın yönetmenimiz Erol polat ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, gazeteciler cemiyeti başkan ve yönetimine teşekkür etti.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum