Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kocaeli Erzurumlular Vakfı hemşehrilerini yanlız bırakmıyor

Kocaeli’de Ahmet Önal öncülüğünde saygın bir sivil toplum hareketi başlatan Kocaeli Erzurumlulür Kültür ve Dayanışma Vakfı yönetimi, Kocaeli genelinde önemli görevlerde bulunan hemşehrilerini yalnız bırakmıyor

Kocaeli Erzurumlular Vakfı hemşehrilerini yanlız bırakmıyor
27 Ekim 2023 - 12:20
Vakıf Başkanı Ahmet Önal ile beraberindeki vakıf heyeti, önceki gün de Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ’e konuk oldu. Büyükgöz 'ün makamında gerçekleşen ziyaret sırasında Vakıf Başkanı Önal, ve yönetim kurulu üyelerinden eşlik etti.

“BAŞKANIMIZLA GURURLUYUZ”
Gebze Belediye Başkanlığı'nı görevini yürütmesi dolayısıyla hemşehrileri olan Zinnur Büyükgöz'ü kutlayan ve kendisinin başarıları ile hemşehrileri olarak gurur duyduklarını dile getiren Erzurumlular Vakfı Başkanı Ahmet Önal, “Zinnur Büyükgöz,başkanımıza bugüne kadar ki başarıları ile ilimizde ve Gebze ilçemizin değerli isimlerinden biri olmuştur. Bir hemşehrimizin böylesine önemli bir görevde bulunması bizleri sevindiriyor, gururlandırıyor” diye konuştu.

BAŞKAN BÜYÜKGÖZ'E TEŞEKKÜR ETTİ
Erzurumlu hemşehrilerinin yaptığı destek ziyaretinin kendisini çok mutlu ettiğini dile getiren Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, ise “Sizlere can-ı gönülden teşekkür ediyorum. Hemşehrilerimin yanımızda olduğunu bilmek benim için çok değerli” dedi.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum