Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kocaeli'de 8 ilçede virüs yoğunluğü sürüyor!

Kocaeli koronavirüs haritası güncellendi. Sağlık Bakanlığının Hayat Eve Sığar uygulamasındaki Korona virüs haritası güncellendi. Kocaeli’de 8 ilçede yoğunluk sürüyor. İşte detaylar.

Kocaeli'de 8 ilçede virüs yoğunluğü sürüyor!
21 Haziran 2020 - 01:34 - Güncelleme: 22 Haziran 2020 - 23:38
KOCAELİ KORONAVİRÜS HARİTASI 

DARICA DİLOVASI GEBZE ÇAYIROVA
Gebze, Çayırova ve Darıca’da durum hala sıkıntılı. Kocaeli’nin Korona virüs en yoğun ilçesi bu üç ilçe. Özellik Batı yakasındaki üç ilçede dikkatli olmak gerekiyor. Dilovası da riskli ilçelerden biri. Ancak Dilovası merkez değil. Dilovası’nın Diliskelesi mahallesindeki Korona virüs yoğunluğu sıkıntılı bir durumda. Uygulamada da bu mahalle kırmızı renkle gösteriliyor

İZMİT ve DERİNCE KORONAVİRÜS HARİTASI
İzmit ve Derince’de Korona virüs yoğunluğu hala devam ediyor. Ancak bir önceki haritaya göre kırmızı yani riskli renkle artık bu iki ilçemiz yok. Ama yoğunluk haritası yine de son derece geniş. Bu sebeple tedbiri elden bırakmamak gerekiyor. 

KARTEPE VE BAŞİSKELE KORONAVİRÜS HARİTASI
Kartepe ve Başiskele artık risksiz diyebileceğimiz iki ilçe haline gelmiş durumda. Korona virüs yoğunluğu bu iki ilçede son derece düşük rakamlarda seyir halinde... Yine de bu tedbiri bırakacağız anlamına gelmesinde Kartepe ve Başiskele'de koronavirüs haritası hala, her şeye rağmen dikkatli olun diyor. 

GÖLCÜK KORONAVİRÜS HARİTASI
Gölcük’ün durumu hala sıkıntılı seyrediyor. Özellikle kent merkezi son derece kalabalık olan Gölcük'te vatandaşların dikkatli davranması gerekiyor. Karamürsel'de yaşayanlar, vaka artışlarının önüne geçmek için tedbirlere kulak vermeli. 

KARAMÜRSEL KORONAVİRÜS HARİTASI
Karamürsel en düşük Korona virüs yoğunluğunun olduğu ilçelerden biri... Ama Karamürsel maalesef riskli diyebileceğimiz rakamlara ulaştı. Öyle ki uygulamada da Karamürsel kırmızı yani riskli renkle gösteriliyor.

KÖRFEZ VE KANDIRA KORONAVİRÜS HARİTASI
Kandıra yine Kocaeli’nin en düşük Korona virüs yoğunluğuna sahip ilçelerinden biri.. Körfez’de de durum eskisine göre iyi. 
Kaynak; Kocaeli Denge

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum