Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kaya; Darıca Final Okulları sizindir

Gebze Bölgesinin tanınmış ve sevilen isimlerinden, Darıca Final Eğitim Kurumları Genel Müdürü Murat Kaya, dünyayı etkisi altına alan Covid-19 virüsünün yarattığı şok krizi öğrencilerin yararına en kalteli şekilde verimli hale getirmek için , Darıca Final Okulları akademik kadrosu ve personelinin yoğun çaba ve emek harcadığını söyledi.

Kaya; Darıca Final Okulları sizindir
07 Haziran 2020 - 18:19 - Güncelleme: 07 Haziran 2020 - 18:26
Gebze bölgesinde eğitim ve öğretim konusunda bu güne kadar sayısız başarılara imza atan ve bu konuda tartışmasız isimler arasında yer alan Darıca Final Eğitim Kurumları Genel Müdürü Murat Kaya, Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Erol Polat'la bir araya geldi. Polat'la samimi bir ortamda geçen ropörtaj sırasında gündeme dair konulara da değinen Murat Kaya, dünyayı etkisi alan Coronavirüs Salgınının öğrenciler ve eğitim üzerine yaptığı etkilere değinirken, kurum olarak önlemler konusunda hem akademik kadronun, hem de diğer çalışanların inanılmaz fedakarlıklar gösterdiğiene değindi.

BİLGİ ALIŞVERİŞİ SAYESİNDE YOLLARIMIZI AYDINLATTIK
Murat Kaya, Covid -19 Salgını süresince her sektörün kendi çaresini úretmek için çaba gösterdiğini söyleyerek,  öğrencilerle, velilerle ve öğretmenlerle yaptıkları toplantılarla bilgi alışverişi içerisinde, öz değerlendirmeler yaparak yollarını aydınlattıklarını yineledi.
Ana sınıflarında yoğun akademik ders işlenişinin òzellikle küçük yaş gruplarında arzu edilir düzeyde olmadığını da ifade eden Murat Kaya, .ancak Milli Eğitim Bakanlığı'nın talimatlarıyla 2 Haziran 2020 tarihinden itibaren òğrenciler için hizmet anlamında tüm hazırlıklarını tamamlayarak tam kadro çalışmaya başladıklarını ifade etti.

EYLÜL AYI DA OLSA TELAFİ EĞİTİMLERE BAŞLANILACAK
Alınan kararlar çerçevesinde velilerin de takdiri ile Eylül ayında telafi eğitimlerine başlayacaklarının da altını çizen Darıca Final Eğitim Kurumları Genel Müdürü Murat Kaya, '' Çocuklarımızın psikolojik ve duygusal yönden desteklenmesi sürecini daha da ònemsemeliyiz. Akademik anlamda hiç bir çocuğumuzun geri kalması sòz konusu olmaz .Okulumuz  bütün ek tedbirleri de alarak gereğini yerine getirir, bundan emin olunuz.'' dedi.

AŞKLA, ŞEVKLE ÇALIŞAN ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİM
Murat Kaya röportajında velilere de seslenerek, İlkokul, ortaokul ve Anadolu Lisesi'nin tüm sınıflarında 2. Dönem konularının işlenişinin de tamamlnadığını hatırlatarak, 1 Haziran'da başlayan ve 19 Haziran'a kadar devam eden süreçde gelecek yılın yani bir sonraki sınıfın  konularının işleneceğini belirtti. 8 ve 12. sınıflara cumartesi günleri ek çalışma programlarının da konulduğuğunu sözlşerine ekleyen Murat Kaya, '' Haftalık programları 3 güne indirgedik. Çarşamba -cuma dışarı çıkma iznini cocuklar gençler kullanıp rahatlasınlar Fakat diğer günler mutlaka ve eksiksiz lütfen yeni ders uygulama programımıza katılmaları gereklidir. Velilerimizin de bugüne kadar olduğu gibi kalan süre icinde destek olacaklarına inancım tamdır. Velilerimizin sabrına, Öğrencilerimizin ilgisine, İdarecilerimizin planlamasına, tüm öğretmenlerimizin alın terine, aşkla, şevkle ve yürekten görev yapma ahlakına emeklerine teşekkür ederim'' dedi.
Konuşmasında öğrencilere de seslenen Murat Kaya, '' Sevgili Ögrenciler, sona yaklaşıyoruz. Yaz ayları için Rehberlik Servisimiz, sizlere çalışma ve  plan önermeleri verecektir. önümüzdeki günler icinde işlenen konular ve devamı gelen konuları kapsayacaktır. Sizlerden ricam,  gelecek yılın konularına hep birlikte 1 kişi dahi eksik olmadan katılıp ögretmenlerimizin emeğine saygı ile değer katıp, kendimizi geliştirelim.'' şeklinde konuştu.

KAYIT İŞLEMLERİMİZ DEVAM EDİYOR
Velilere hitap etmeyi de unutmayan Darıca Final Eğitim Kurumları Genel Müdürü Murat Kaya, '' Sınıflarımızın çoğunda kayıtlarımîzın yenilenmesi % 100 oranında tamamlanmıştır. Fakat bazı sınıflarda kayıt işlemini şu veya bu nedenle yaptıramayanların kayıt işlemini 19 hazirana kadar mutlaka yaptırmasını  rica ederim. Hem bu güzel ailemizin birliği ,dirliği devam etsin hem de yeni kayıt başvurularına sınîf ögrenci sayılarımıza göre cevap verelim. Çünkü herkesin bir yoğun arayışı var.Yoğun şekilde bizde gòrüşmeler yapıyoruz. Özellikle devlet okullarında ki sınıf kalabalığı belki 2'li òğretimi gerektirebilir.Bu durumda yeni arayışlar yoğunlaşır. Unutmayıniz ki bölgemizin en geniş metre kare ve  hacimli sınıfları okulumuzdadır. Ortalama 70 metrekare. Sosyal mesafe gelecek yılın en önemli konusudur.

FİNAL EĞİTİM KURUMLARI GENEL MERKEZİNE DE TEŞEKKÜR EDERİM
Murat Kaya, Final Genel Merkezine  de teşekkür ettiğini ifade ederek, '' Eğitim Danışmanlarımızın videolu bilgilendirme konferansları değer kattı. Türkiye çapında Genel Merkez koordinasyonlu çokca nitelikli program, planlama ile yönlendirildik. Birlikte özveri ile şükür bu güne vardık. Darıca Final Ailesinin her bir üyesine, Velisinden -òğrencisine, Idaresinden-öğretmenine, tüm çalışanlarına, sonsuz şükran duygularımla muhabbetle selam ve sevgilerimi iletirim. Her şey gönlünüzce SAĞLIK DOLU OLSUN...Çevrenize ,dostlarınıza gönül rahatlığı ile tavsiye edebileceğiniz  Darıca Final Okulları sizindir'' dedi

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum