Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Karpuz ve erik aşerince, vali devreye girdi

Sokağa çıkma yasağı nedeniyle evinden çıkamayan hamile bir vatandaş, karpuz ve erik aşerince sosyal medya hesabı aracılığıyla Kocaeli Valiliğine ulaştı. Valilik hamile vatandaşı kırmadı

Karpuz ve erik aşerince, vali devreye girdi
03 Mayıs 2020 - 16:07
 Koronavirüsle mücadele kapsamında 1 Mayıs’ta başlayan ve bugünü yarına bağlayan gece saat 24.00’te sona erecek olan 3 günlük sokağa çıkma yasağı sürüyor. Bu süreçte, Gölcük Piyale Paşa Mahallesi’nde ikamet eden Sedanur isimli hamile bir vatandaş karpuz ve erik aşerdi. Sokağa çıkma yasağı nedeniyle de alışveriş yapamayan vatandaş çareyi Kocaeli Valiliğine sosyal medya hesabı üzerinden ulaşmakta buldu. Kocaeli Valiliği’ne tweet atan vatandaş “Saygıdeğer Valim, öncelikle hayırlı Ramazanlar diliyorum rabbim bu mübarek ayda bu berbat hastalıktan bizi alsın çıkarsın inşallah , benim bir maruzatım olucak hemde ben 2 canlıyım ondan dolayı çıkamıyorum dışarı bile fakat benim canım karpuz ve erik istiyor. Gidip alamıyoruz bende çıkamıyorum sesimi duyup bana yardımcı olur musunuz sizden rica ediyorum gerçekten artık size yazacak kadar morelim bozuldu yani öyle bir hastalık dolanıyor ki üzülmekten başka yapabildiğimiz bir şey yok sayın valim sesimi duyun” yazdı.
 00.30’DA ERİK VE KARPUZ GÖTÜRDÜLER 
Vatandaşın tweetini gören Kocaeli Valiliği, Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut’a talimat verdi. Saat 00.30’da vatandaşın evine giden Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman, hamile vatandaşa karpuz ve erikleri iletti. Karpuz ve erikleri aldıktan sonra da sosyal medya hesabı aracılığıyla paylaşımda bulunan hamile vatandaş şu sözleri kaydetti: “Öncelikle bana zaman geçmeden isteklerimi yetiştiren devletimize ve valimize çok teşekkür ediyorum bu mübarek günde benim yüzümü güldürdünüz rabbimde hepimizi güldürsün ard arda gelenler bitmiyor allah sizden razı olsun.”