Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Karabacak; Bu takım play-off oynayacak

Darıca Gençlerbirliği Onursal Başkanı Şükrü Karabacak ve Darıca G.B kulüp yönetimi bir basın toplantısı düzenledi. Başkan Karabacak yaptığı açıklamada Oktay Derelioğlu ile yolların ayrıldığını ve futbolculara olan ödemelerin bu hafta içinde gerçekleştireceklerini ifade etti.

Karabacak; Bu takım play-off oynayacak
07 Aralık 2018 - 16:06
 2. Lig Kırmızı Grup temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği’de Teknik Direktör Oktay Derelioğlu ile yollar ayrıldı. Konuyla alakalı Darıca Gençlerbirliği Onursal Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca G.B Başkanı Mücahid Vural ve Darıca G.B kulüp yönetimi bir basın toplantısı düzenledi. Derelioğlu’nun Antalya maçı sonrası yaptığı açıklamalar yüzünden görevine son verildiğini ifade eden Başkan Karabacak, “Oktay Derelioğlu maç sonrası yaptığı açıklamada Darıca G.B’nin dağılacağını ifade etmişti. 14 yıldır bu kulübün destekçisiyim. 14 yıldır dağılmayan bir kulüp Oktay Derelioğlu’un sözüyle mi dağılacak? Kimse kulübün üstünde değildir. Kendisi haddini aşmıştır, bugün itibariyle de görevi son bulmuştur” diye konuştu.
Karabacak açıklamasının devamında ise “Pazartesi günü oyuncuların alacaklar konusunda ödemeler yapılacak. Bu takım play- off oynayacak, her türlü desteği verdik, yine de vereceğiz. Bu takım güzel yerlere gelecek, kimse merak etmesin. Darıcalılar merak etmesinler. Piyasa borçlarımızı da ödeyeceğiz, takım satılmayacak. Bir sponsor firma ile anlaştık. Yakın zamanda yeni teknik direktörümüzü de açıklayacağız.” ifadelerini kullandı.