Kanatlı Hayvan Eti Üreticileri Kocaeli’nde buluştu
Kocaeli Kanatlı Hayvan Eti Üreticileri Birliği istişare toplantısı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde yapıldı
Yayınlanma :
25.08.2023 14:41
Güncelleme :
25.08.2023 14:41


KOCAELİ’NDE BULUŞMA
Programda kısa bir konuşma yapan birlik başkanı Sönmez, Kocaeli'nin Türkiye’nin beyaz et yetiştiriciliğinde önemli bir paya sahip olduğunu söyledi. Sönmez, Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin üreticilere her zaman destek olduğunu ifade etti.
“433 MİLYONLUK DESTEK”
Dair başkanı Yamak, "Kocaeli'nde 2019-2023 yılları arasında 54 projeyle 433 milyon TL’lik bir tarım ve hayvancılığa desteğimiz oldu. Bu rakam her geçen gün büyümeye ve katlanmaya devam ediyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman üreticilerimizin yanındayız" dedi. Merkez birliği başkanı Koç ise üreticilerden destek istedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: