Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

İYİ Parti Darıca'da tabela sıkıntısı

İYİ Parti Darıca İlçe Teşkilatı Yönetimi, üst komşularının balkonlarına astığı partilerine ait reklam tabelaları nedeniyle neredeyse mahkemelik olacak. Balkonlarının İYİ Parti Darıca İlçe Teşkilatı'na ait tabelalarla işgal edildiğini söyleyen Şaziye ve Rahman Demiray çifti, belediye ve kaymakamlığa şikayet dilekçeleri vermelerine rağmen aylardır bir sonuç alamadıklarını ve parti yetkillilerinin de her defasında tabelaları kaldırmayacaklarını söylediklerini ifade ettiler

İYİ Parti Darıca'da tabela sıkıntısı
10 Eylül 2020 - 16:20 - Güncelleme: 10 Eylül 2020 - 16:24

İYİ  Parti Darıca İlçe Teşkilatı yönetiminin geçtiğimiz aralık ayında değiştirilmesinin ardından Kazım Karabekir Mahallesi, İstasyon Caddesi üzerindeki yönetim merkezi de Zincirlikuyu Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi üzerindeki bir binaya taşınmıştı. 

Özer Yıldız'dan bayrağı teslim alan İYİ Parti'nin mevcut İlçe Başkanı Hüseyin Gündüz, yeni hizmet binasına taşınmasının ardından partisinin reklam tabelalarını kendilerine ait bölüm yerine üst komşusu Şaziye ve Rahman Demiray çiftine ait dairenin balkonlarına astırdı. Bu durumdan rahatsız olan yaşlı çift, tabelaların balkonlarından kaldırılması için defalarca parti yönetimiyle görüşmelerine rağmen sürekli olarak olumsuz yanıt aldı.

PARTİLER TABELAYI KALDIRMAYACAKLARINI İLETMİŞ

Tabelalarını asarak dairelerine ait her iki balkonu da İYİ Parti Darıca İlçe Teşkilatı'nın işgal ettiğini söyleyen Şaziye ve Rahman Demiray çifti, parti yiöetimiyle yaptıkları görüşmelerden olumlu sonuç alamayınca 01. Temmuz 2020 tarihinde bir dilekçeyle Darıca Belediyesi ve kaymakamlığa şikayette bulundular. Tüm bunlara rağmen balkonlarındaki işgaliyenin devam ettiğini söyleyen Demiray çifti, '' Biz defalarca İYİ Parti'nin yetkilileriyle görüşererek tabelaların kaldırılmasını istedik, bize 'Söktüremezsiniz, burada sizin ne kadar hakkınız var sa bizim de var' şeklinde cavap verdiler, ama binanın ortak giderleri söz konusu olunca buna da yanaşmıyorlar. Daha önceden Darıca Belediyesi bunlara tabelaların sökülmesi yönünde  uyarı yazısı göndermişti, bunlar da bize gelip sökeceklerine dair izin istediler ancak 15 gün olmasına rağmen sökmediler ve dün de yaptığımız görüşme sonrası tabelalalarını sökmeyeceklerini ifade ettiler.

Kendilerine çok kaba davrandıklarını da sözlerine ekleyen Şaziye Demiray, ''  Binanın iç tarafı seni ilgilendirir, dışına karışamazsın, bu tabelayı söktüremezsin'' şeklinde ithamda bulunduklarını belrtti. 

Bir görüşme sırasında da kuşların balkona pislediğini tabela olduğu için temizlemekte zorluk çektiğini parti yetkililerine aktardığını söyleyen Şaziye Demiray, parti içerisinde bir kişinin de kendisine '' Ne var yani sen balkonunu silmiyor musun? O arada tabelayı da silersin ne olacak? '' şeklinde cevap verdiğini sözlerine ekledi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum