Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

İYİ Parti Darıca adayı Öztürk: Projelerimiz hazır!

İYİ Parti Darıca İlçe Başkanı Soner Kartal ve İYİ Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Aşkın Özhan Öztürk, gazetemizi ziyaret ederek, Genel Yayın Yönetmenimiz Erol Polat ile görüştü. Darıca’da büyük bir ilgi ile karşılaştıklarını belirten Başkan adayı Öztürk, seçimi kazanacak projelerini önümüzdeki günlerde yapacağı bir lansman ile tanıtacağını açıkladı.

İYİ Parti Darıca adayı Öztürk: Projelerimiz hazır!
29 Ocak 2024 - 15:58
İYİ Parti Darıca İlçe Başkanı Soner Kartal ve İYİ Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Aşkın Özhan Öztürk, gazetemizi ziyaret ederek, Genel Yayın Yönetmenimiz Erol Polat ile görüştü. 

DEĞERLENDİRMELERDE BULUNDULAR
Geçtiğimiz hafta İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından Darıca Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Aşkın Özhan Öztürk çalışmalarına devam ediyor. Gazetemizin 20.yıldönümü nedeniyle ilgili bir ziyarette bulunan ziyaret eden İYİ Parti Darıca İlçe Başkanı Soner Kartal ve İYİ Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Aşkın Özhan Öztürk, 31 Mart 2024 yerel seçimlerine ilişkin değerlendirmelerde de bulundular. 

SEÇİM BEYANNAMESİNİ AÇIKLAYACAK
Seçimi kazanacak projelerini önümüzdeki günlerde yapacağı bir lansman ile tanıtacağını açıklayan İYİ Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Aşkın Özhan Öztürk, ‘’Yıllardır Darıca’da yaşayıp ve bu ilçede büyüdüm. Darıcalıların dertlerini biliyorum. Kentsel dönüşüm, trafik ve sosyal yaşam gibi sorunların yüksek olduğu Darıca’da seçimi kazanmak için gece, gündüz çalışacağız. Ekibimiz çok iyi. 12 Şubat’tan sonra meclis üyesi adaylarımız da belli olacak. Projelerimiz hazır. Yakın bir zamanda seçim beyannamemizi açıklayacağız. Ayrıca bu yıl, 20.yaşını kutlayan Darıca’nın önemli markalarından biri olan Darıca Gazetesi’ne de başarılar diliyorum’’ dedi. Ziyarette ayrıca İYİ Parti Darıca İlçe yöneticileri de hazır bulundu.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum