Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

İş dönüşü evinin yandığını fark etti

Darıca'da yalnız yaşayan Yaşlar Arslan, iş dönüşü geldiği evinin yandığını görerek itfaiyeye haber verdi. Olay yerine gelen ekipler kısa sürede alevlere müdahale ederken, her hangi bir can kaybı ve yaralanma yaşanmadı. 

İş dönüşü evinin yandığını fark etti
11 Mart 2021 - 18:45 - Güncelleme: 11 Mart 2021 - 18:56


Kazım Karabekir Mahallesi, Aşık Veysel Caddesi, Seval Sokak’daki bir binanın alt katında akşam saatlerinde meydana gelen yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonrası diğer katlara sıçramadan söndürüldü.
Yangının meydana geldiği dairede oturan ve geçtiğimiz yıl eşini kaybetmesi nedeniyle yalnız yaşadığı öğrenilen Yaşar Arslan’ın işten evine döndüğünde yangını fark ettiği ve hemen itfaiyeye haber verdiği belirtildi.
Çok sayıda itfaiye ekibinin sevk edildiği olayda, söndürme çalışmalarının yanı sıra üst dairelerde oturanlar dumandan etkilenmemesi için tahliye edildi.
Elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangında evdeki eşyalar kullanılamaz hale gelirken, her hangi bir can kaybı ve yaralanma yaşanmadı. Soğutma çalışmalarının ardından itfaiye yetkilileri, yangınla ilgili rapor tuttuktan sonra olay yerinden ayrıldılar.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum