Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

GTO Başkanı Çiler'den İstiklal Marşı kutlaması

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, İstiklal Marşı'nın kabülünün 100.Yıl dönümü nedeniyle yaptığı açıklamada, '' İstiklal mücadelesiyle geleceğimizi inşa eden Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve bu mücadeleyi dizelerine taşıyan Mehmet Akif ERSOY başta olmak üzere, vatanımız uğruna savaşan tüm şehit ve gazilerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz'' dedi

GTO Başkanı Çiler'den İstiklal Marşı kutlaması
11 Mart 2021 - 19:08
İstiklal Marşı; Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK önderliğinde imkansız gibi görünen ama sonu zafer olan kurtuluş mücadelemizin, ideallerimizin ve mirasımızın özünün dile geldiği; nice zaferlerin, acıların ve gayretlerin Mehmet Akif Ersoy’un muhteşem mısralarıyla ebedileştirdiği bir semboldür.
Büyük şair Mehmet Akif Ersoy, milletimizin ne için savaştığını, hangi duygularla vatanını koruduğunu büyük bir kurtuluş coşkusuyla anlatmıştır. Milli karakterimizi, milli mücadelenin heyecanını ve duygularını içinde taşıyan İstiklal Marşı’mız; gururlu mücadelemizin ebedileşmiş hali olan bir değerimizdir.
İstiklal mücadelesiyle geleceğimizi inşa eden Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve bu mücadeleyi dizelerine taşıyan Mehmet Akif ERSOY başta olmak üzere, vatanımız uğruna savaşan tüm şehit ve gazilerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anar; milletimizin zorlu mücadelesini ve bağımsızlığını vurgulayan eşsiz eser İstiklal Marşı’mızın kabulünün 100. Yıldönümünü yürekten kutlarım.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum