Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

İnşaat sektörünün parlayan 'YILDIZ'ı!

Darıca, Gebze ve Çayırova’da yaptığı kaliteli işlerle adından oldukça söz ettiren Yıldız Gayrimenkul ve İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Adem Kabul, kısa sürede iyi işler başardıklarını ve başarının sırrının güvene dayalı olduğunu ifade etti.

İnşaat sektörünün parlayan 'YILDIZ'ı!
12 Kasım 2018 - 11:42
Darıca, Gebze ve Çayırova’da yaptığı kaliteli işlerle adından oldukça söz ettiren Yıldız Gayrimenkul ve İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Adem Kabul, kısa sürede iyi işler başardıklarını ve başarının sırrının güvene dayalı olduğunu ifade etti. 
 
BÖLGENİN EN İYİ MARKALARINDAN BİRİ
2012 yılında Adem Kabul tarafından kurulan ve geçen 6 senenin ardından bölgenin en kaliteli ve en güzel işlerine imza atan firmaların başında gelen Yıldız İnşaat ve Gayrimenkul, bu kısa sürede bölgenin marka firmalarından biri oldu.
Yıldız İnşaat ve Gayrimenkul’un 33 yaşındaki Yönetim Kurulu Başkanı Adem Kabul, ‘Bölgenin En iyileri’ yazı dizimizde bu haftanın konuğu oldu. Genç ve güleryüzlü bir isim olan Adem Kabul, işlerindeki başarıyı şeffaf ve uzun vadeli dostluklara dayalı bir performans sergiledikleri için yakaladıklarını ifade etti.
 
BAŞARININ SIRRI GÜVEN
Adem Kabul açıklamasının devamında ‘’ İlk olarak işyerimizi gayrimenkul ve emlak olarak kurduk. Daha sonra zaman geçtikçe yatırımcılarımız bizlere güvendi. Biz de güzel ve anlamlı bir isim olan Yıldız Gayrimenkul ve Emlak’ı 2012 yılında Darıca’da kurduk. 6 yıldır sanayi bölgelerinde işadamları, fabrika sahipleri, firma sahipleri ve vatandaşlar bizlerden yatırım konusunda destek alıyorlar. Biz firma olarak yatırımcılarımıza hem kazandırıyoruz hem de onların yanında oluyoruz’’  dedi.
 
GÜZEL DOSTLUKLAR KURUYORUZ
Yıldız Gayrimenkul ve İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Adem Kabul, ‘’Yıldız Gayrimenkul ve İnşaat ismini akılda kalıcı, kulağa hoş gelen, gündelik yaşamda insanların telafuz ettiği bir isim olsun isteyerek koyduk. İşlerimizde kaliteye çok önem veriyoruz. İnşaatlarımızda tamamen 1. sınıf ürünler kullanıyoruz. Dairelerimizdeki farkı gören müşterilerimizin evlerimizdeki kaliteyi gördükten sonraki tepkileri bizi çok mutlu ediyor. Ticaretimizi şeffaf ve dosthane bir şekilde yürütüyoruz. Bizler sadece ticaret yapmıyoruz. Uzun vadeli güzel dostluklar kurup, insani ilişkilerimizi daha da güçlendiriyoruz. Bizim amacımız sadece para kazanmak değil biz insan kazanarak yolumuza devam ediyoruz’’ şeklinde konuştu.
 
ELİMİZİ VİCDANIMIZA 
KOYARAK İŞİMİZİ YAPIYORUZ
İnsanlara huzurlu yapılar yapma derdinde olduklarını ifade eden Kabul ‘’Bizim piyasada güzel yerlerde olmamızın sebebi standartların çok üzerinde işler yapmamız. Güvene dayalı ticaretlerde tüm yatırımlarımızı en güzel şekilde yaptık. Yıldız Gayrimenkul ve İnşaat’ı marka yapan en büyük etken, insanların üzerinde verdiğimiz o güven. Sağolsunlar müşterilerimizde bizi tercih ediyorlar. Bundan çok mutluluk duyuyoruz. Çalıştığımız mimarlar, ülkemizde işini en iyi bilenler arasında. Bizim projelerimiz daha butik. Ama biz işimizi çok ama çok ciddiye alıyoruz. Elimizi vicdanımıza koyarak işimizi hakkıyla yapıyoruz’’ dedi.
 
EMLAKÇILAR ODASI BİZİM İÇİN
BÜYÜK BİR ŞANS
Aynı zamanda Kocaeli Emlakçılar Odası yönetim kurulunda da görev yaparak, bölgenin sorunlarını ve ihtiyaçlarını en yakın haliyle bilen Yıldız Gayrimenkul ve İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Adem Kabul,  ‘’Darıca’da toplam kayıtlı ya da kayıtsız 200 tane emlak işiyle ilgilenen meslaktaşımız var. Meslektaşlarımızdan beklentimiz ‘ayakçı’ tabir edilen emlakçılarla iş yapmamaları. Bu işi gerçekten layığı ile yapan meslektaşlarımız var. Bu durum onları büyük zarara uğratıyor. Biz Kocaeli Emlakçılar Odası olarak daima meslektaşlarımızın yanındayız. Yıllardır mücadelesi verilen emlak yasası, Başkanımız Alpay Hacıoğlu öncülüğünde yürürlüğe girdi. Biz emlak işi ile ilgilenenler olarak başkanımıza çok teşekkür ederiz. Geçtiğimiz günlerde Kocaeli Emlakçılar Odası’nın Gebze ofisini açtık. Buradaki amaç, batı yakası bölgesinde hizmet veren emlakçı esnafının daha yakın bir yerden hizmet almasıdır. Başkanımız ayda 2  gün bölgemize gelerek, meslektaşlarımızın dertlerini sorunlarını dinliyor. Biz üyelerimizin dertlerini dinleyip, iyi günlerinde de kötü günlerinde de yanlarında oluyoruz. Mesleğimizi daha ileriye götürmek adına görüş alışverişlerinde bulunuyoruz’’ dedi.
 
YILDIZ GAYRİMENKUL VE İNŞAAT
Kazım Karabekir Mahallesi İstasyon Caddesi No: 519 / 102 Darıca / KOCAELİ
www.yildizyatirim.com.tr - e-mail: [email protected]
Telefon: 0.262 655 06 67