Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

İl başkanına tehdit mektubu

BBP İl Başkanı Serhat Duyar’ın aracına bir tehdit mektubu bırakıldı. Mektupta “Başkan ayağını yerden keserler” yazıyor

İl başkanına tehdit mektubu
24 Ekim 2012 - 11:45
 Kısa bir süre önce Büyük Birlik Partisi Koceli İl Başkanlığı`na atanan Duyarhan Tekstil Firması`nın sahibi Serhat Duyar, tehdit edildi. İl başkanlığına atandıktan sonra çıkışları ve söylemleriyle dikkat çeken Duyar, eski parti lideri Muhsin Yazıcıoğlu`nun Helikopter kazasında hayatını kaybetmesini anımsatarak, kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan AKP İl Başkanı Mahmut Civelek`e “Heylikopter” maketi hediye etmişti. Civelek bu davranışa çok bozulmuş, kalktığında ise helikopteri almadan parti binasından ayrılmıştı. Bu hediyeyle dikkatleri üzerine çeken Duyar, 
dün sabah çocuğunu okula bıraktığı sırada, aracının kapı aralığına sıkıştırılan tehdit mektubunu fark etti. 
 
TEHDİT MEKTUBU
Mektubu alan Duyar, durumu önce Vali Ercan Topaca, daha sonra emniyet müdürü ve parti genel başkanına bildirdi.
BBP il başkanlığına atandıktan sonra il teşkilatını yeniden oluşturan, kadın ve gençlik kollarını oluşturan, parti açılışına genel başkanını getirten Duyar, aracına bırakılan tehdit mektubuyla sarsıldı. Yenidoğan Mahallesi`ndeki evinden dün sabah oğlunu okula bırakmak üzere evden çıkarken, evin önündeki aracının kapı aralığına sıkıştılaran kağıdı fark etti. Kağıdı okumadan cebine koyan Duyar, oğlunu okula bıraktıktan sonra iş yerine gitti. İş yerinde kağıdı okuduğunda gözlerine inanamadı. Kağıtta ‘Başkan ayağını yerden keserler` sözleri yazılıydı. 
 
POLİSLER GELDİ
Polisler, Serhat Duyar`ın sahibi olduğu Sanayi Mahallesi`ndeki Çarşı Yapı Sitesi`nde bulunan iş yerine geldi. Tehdit mektubunu polislere veren Duyar, kendisini kim veya kimlerin tehdit ettiğini bilmediğini, ilk kez böyle bir durumla karşı karşıya kaldığını söyledi. Duyar, “Benim hiç kimse ile alıp veremediğim bir hesabım yoktur. Sanırım son günlerdeki söylemlerimizi çekemeyen kesimler tarafından bu tehdit gönderilmiş olabilir. Bu mektubu aracıma bırakanları, polisin en kısa sürede ortaya çıkartacağından eminim” dedi.
 
ÇALIŞMALARA DEVAM 
Tehdit mektubundaki sözlerin kendisini korkutmadığını söyleyen Duyar, gazetemize yaptığı açıklamada, bu tür tehditlerin siyasi çalışmalarına sekte vurmayacağını söyledi. Duyar, “İlk kez böyle bir tehdit alıyorum. Daha önce böyle bir durum söz konusu bile değildi. Son günlerde siyasi çalışmalarımızda ortaya koyduğumuz tezler, söylediklerimiz ve çalışmalarımızda rahatsız olan kesimler olabilir. Demek ki doğru yoldayız” dedi.