Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Güner; Gölcükspor'a dil uzatılmasını sindiremedim!

Gölcükspor ile Darıca Gençlerbirliği arasında bu Pazar oynanan maç öncesinde yaşanan olaylar gündemin en önemli maddesi haline gelmişti. Gölcükspor’un stoperi Erdem Güner, Gölcükspor’a dil uzatılmasını içine sindiremediğini ifade etti. Yaptığı hareketin doğru olmadığını belirten Erdem, iki camiadan da özür diledi.

 Güner; Gölcükspor'a dil uzatılmasını sindiremedim!
05 Şubat 2020 - 09:55

Linç girişimine maruz kaldığını ifade eden Erdem Güner şu şekilde konuştu: Yaşanan olaylardan son derece rahatsız olduğumu en basta dile getireyim. Bazı basın mensupları bana karsı linç girişiminde bulunmuş, bu durum beni derinden üzmüştür. Ayrıca sadece beni hedef almayıp Gölcükspor’un çatısı altındaki herkes de hedef gösterilmiştir.

 

KİMSE BU CAMİA İLE DALGA GEÇEMEZ

Herkesi dinledim. Şimdi konuşma sırası bende. Benim gözümü döndüren konu, Gölcükspor aleyhine konuşulması, camianın hafife alınmasıdır. Rakip futbolcuya tepki vermem şahsi meselem değildir. Ben Gölcük’te doğdum, buranın insanıyım ve Gölcükspor ile 8. seneme giriyorum. Hiçbir Allah’ın Gölcükspor’a dil uzatamaz! Camia ile dalga geçemez! Tepkim bu yüzdendir.

 

HAREKETİM TABİİ Kİ DOĞRU DEĞİL

Yıllarca Darıca Gençlerbirliği ile rakip oldum. Hiç bir taraftarına, hiç bir futbolcusuna yanlış bir hareketim olmadı, olmaz da. Beni üzen, iki camianın zarar görmesi, ikili ilişkililerimin zedelemesidir. Yaptığım hareketin doğru olmadığını çok iyi biliyorum. Evet, hayatımda bir ilki yasadım. Bu yaşadığım olayın Darıca Gençlerbirliği ile hiçbir alakası yoktur.

 

KABUL EDİLEMEZ BİR DURUM

Üstüne basa basa soyluyorum! Gölcükspor’a kimse dil uzatamaz. Bu camianın adını lekelemek isteyen, tahrik ve taciz eden, Gölcükspor’u sürekli aşağılayan, türlü türlü hakaret ve hareketleri olan rakip oyuncuya, -Topu havaya attı- diye tepki gösterdiğimin belirtilmesi ve konunun böyle bir algıya sürüklenmesi kabul edilemez bir durumdur.

 

BU SEZON SADECE 1 SARI KARTIM VAR

Herkes neyin ne olduğunu biliyor. O gün de herkes gördü. Bu sezon sadece 1 sarı kartım var. O da ilk Darıca maçından. Tahrik ve taciz edildiğim, küfür yediğim maçtan. Son 2 sezonda da sadece 6 sarı kartım var. Benim saha içinde ve saha dışında nasıl birisi olduğum bilinir. Ama söz konusu Gölcükspor olunca orada herkesin durması lazım.

 

TABİİ Kİ ÜZGÜNÜM

Birine kızıyorsan, sana yanlış yapıldığın düşünüyorsan, bunu ya futbolunla kanıtlarsın ya da sana o sıkıntıyı yaratanlarla işini çözersin. Kimse kusura bakmasın. Büyük camiaların küçük ağızlara meze yapılmasına izin veremem. Evet, üzgünüm. Gölcükspor ile Darıca Gençlerbirliği arasındaki ilişkilere zarar verdiğim için üzgünüm. İki camiadan da özür diliyorum. Son sözüm şudur. Yaşa, var ol Gölcükspor!

 

KAYNAK: Spor41