Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Gülen; Darıca G.B'nin önünü açmak için mücadele edeceğim!

Darıcalı siyasetçi ve iş insanı Arif Gülen, 2. Lig temsilcimiz Darıca G.B ile alakalı bir açıklamada bulundu. Gülen yaptığı açıklamada ''Şahsım olarak son kez Rauf İsmayilov ile bazı gruplarla görüşmeleri tamamlayacak ve Darıca Gençlerbirliği’nin önünü açmak, Darıcalılara müjde vermek için mücadele etmeye devam edeceğim'' dedi

Gülen; Darıca G.B'nin önünü açmak için mücadele edeceğim!
13 Şubat 2019 - 15:50
Gülen açıklamasında ''Taraftarıyla, ahalisiyle, ismiyle bütünleşerek şehrin önemli bir dinamiği olan Kocaeli şehrimizin tek  2.Lig temsilcisi, Darıca Gençlerbirliği takımımızın içinde bulunduğu kaos ve her kafadan bir ses çıkması ile ilgili işin içinde ismi geçen biri olarak ve camianın da olumlu yönde haklı beklentisinin oluşumuna neden olan süreci saygıyla paylaşmak isterim. 1987 yılından beri Darıca’da ikamet eden çocukluk, gençlik yıllarımın geçtiği halen ikamet ettiğim ve yaşamaya devam ettiğim Darıcamızda sebebi, nedeni önemli olmaksızın toplumun her kesimini sosyal ve kültürel bir yapı içerisinde ilgilendiren konulara duyarsız kalmamız gerek iş adamı, gerek siyasi gerekse de Darıcalılık anlayışımızla örtüşmesi kabil değildir olmayacaktır da.
 
DARICA G.B DARICA HALKININDIR
Darıca Gençlerbirliği kimlik olarak Darıca halkının olmalıdır. Aidiyet duygusu ile bağlanmış sıkı bağın koparılması, kulübün satılması ve bu algının doğru yöneltilmesi ile ilgili şehrin tüm ileri gelenlerinin Belediye Başkanından, Kaymakamına, Büyükşehir Belediye Başkanından, Valisine, Milletvekillerinden şimdiye kadar kulüpte başkanlık ya da yöneticilik yapan herkesin ve hepimizin sorumluluğundadır ve hataları vardır, bu konunun tek bir kişiye yüklenmesi yada günah keçisi ilan edilmesi maalesef doğru değildir. Sondan başlayacak olursak Kulübün satılması özünde doğru bir hareket değildir.
Detayına inildiğinde kulübün bir ticaret yada rant olarak elden çıkarılması söz konusu değilse, tüm kanallar ve yollar denenmiş ve sonuç alınamamışsa ve satış kaçınılmaz hal almışsa bunun kamuoyuna  anlatamaması yada sürecin yönetilememesi adına mevcut Belediye Başkanı Şükrü Karabacak bu konuda eleştirilmelidir. Tabii ki amacına uygun ve dozunda… Bu sürecin nedenlerini ve sebeplerini  rakamlarla, sürecin niçin böyle geliştiğini ve neden kulübün satıldığını en iyi kendisi açıklayacaktır. Ve bu açıklamayı en kısa zamanda yapmalıdır. Burada Şükrü Karabacak’ın elbette ki  hataları  vardır fakat 15 yıldır kentin Belediye Başkanı olarak bu kulübe muhakkak ki katkıları da vardır. En basiti yapılan tesisler, 2.Lige çıkarılmadaki başarı serüveni göz ardı edilmemelidir.
 
MÜJDELİ HABERLER VERECEĞİZ
Gelelim Azeri İşadamı Rauf İsmayilov'a; Siz bir şeyi satarsanız birileri de alır bu gayet doğaldır.
Rauf almaz maruf alır, bunun hiçbir önemi yoktur, bu konu niçin satıldığından sonraki süreçte tartışılmalıdır. Artık Darıca Gençlerbirliği kulüp olmaktan çıkmış Anonim şirket haline getirilmiş ve biz kabul etsek de etmesek de bu şirketin sahibi Rauf beydir.
Peki iki ay öncesine kadar haritada yerini bile bilmediği Darıca’da Rauf İsmayilov'un ne işi vardır?
Kulübü neden satın almıştır amacı nedir? Kendisinin mağduriyeti var mıdır? Kaç para vermiştir? Kulübün borcu ne kadardır? Kulübün 2.Lig de kalması mümkün müdür? Rauf bey ile  yaklaşık 15 gündür süren flörtümüzde neden anlaşma sağlanamamaktadır? Arif Gülen ve Darıca Sevdalıları diye oluşan grubun amacı nedir? Pazarlıklar nasıl seyretmektedir? Transferler neden yapılamamıştır? Futbolcuların iaşesi, stadın açılması ile ilgili neler yapılmıştır?
Bunların tamamını rakamlarla, tüm şeffaflığı ile yaşanılanları anlatmak üzere siz değerli basın mensupları ile en kısa zamanda bir toplantı yaparak detaylı bilgiler tarafımca sizlere aktarılacaktır.
Şahsım olarak son kez Rauf İsmayilov ve Bazı gruplarla görüşmeleri tamamlayacak ve Darıca Gençlerbirliği’nin önünü açmak, Darıcalılara müjde vermek için mücadele etmeye devam edeceğim. Bir ya da iki gün içinde tamamlayacağım bu görüşmeler neticesinde net ve en doğru bilgileri kamuoyuyla paylaşacağım konusunda kimsenin endişesi olmasın.
Bilinmelidir ki konu sadece duygularla hareket edilecek boyuttan çıkmıştır.
Konu ticari ve ciddi maddi bir çözüm sürecindedir. Akılcı ve işbirlikçi bir çözüm olmadığı sürece burada kaybeden Darıca ve sevdalıları olacaktır'' dedi.