Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

GTÜ IEEE'den Bilim ve Teknoloji Günleri

Gebze Teknik Üniversitesi IEEE Öğrenci Topluluğu, 8.Bilim ve Teknoloji Günleri’ni 16-18 Mart tarihleri arasında, www.bilimveteknolojigunleri.com üzerinden online olarak gerçekleştirecek.

GTÜ IEEE'den Bilim ve Teknoloji Günleri
11 Mart 2021 - 12:56 - Güncelleme: 12 Mart 2021 - 12:11

GTÜ Kültür Merkezi’nde saat 10:00'da başlayacak olan 8.Bilim ve Teknoloji Günleri; kendi alanında öncü birçok firmanın katılımıyla 3 gün boyunca sürecek. Her yıl iş dünyasının birbirinden önemli isimlerin katıldığı Bilim ve Teknoloji Günleri'nde, 20 şirket ve C level yöneticileriyle "Değişim" konsepti ile etkinlikte yer alacak. ASELSAN Ana Sponsorluğunda gerçekleşecek Bilim ve Teknoloji Günleri’nde , ASELSAN , Roketsan, STM, Koç Sistem, Abdi İbrahim, Tüpraş, TAV, Anadolu Sigorta, Coca-Cola İçecek , Yıldız Holding, UiPath, MediaMarkt, LC Waikiki , Shiftdelete, Logo Yazılım, Kale Grubu, Alibaba.com, Monster Notebook, Kibar Holding ve Deloitte gibi  şirketler yer alacak. Etkinlik sertifikalı olup, tüm öğrenciler ücretsiz girebilecek. Yardım amaçlı satılacak olan ücretli biletlerin gelirleri ise;  IEEE tarafından Türk Eğitim Vakfı, Down Sendromlular Derneği ve Mehmetçik Vakfı’na bağışlanacak.

KURUCU REKTÖR GÖRGÜN PANEL YÖNETECEK

GTÜ IEEE topluluğunun bu yıl 8.’sini düzenleyeceği Bilim ve Teknoloji Günleri’nin ilk gününde  eski GTÜ Kurucu Rektörü, ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü  Prof. Dr. Haluk Görgün modetatörlüğünde ‘Savunma Sanayi’nde Değişim ve Değişim Yönetimi’ konulu bir de panel düzenlenecek. Panele, STM Genel Müdürü Özgür Güleryüz ve ROKETSAN Genel Müdürü Murat İkinci konuşmacı olarak katılacaklar. Şu ana kadar 1500 biletin satıldığı geleneksel etkinlikte her yıl olduğu gibi bu yılda  geleneksel çekiliş düzenlenecek. İlk ve son oturumlarda 2, diğer oturumlarda 1 çekiliş hakkı verilecek. Çekilişte şanslı bir izleyici i phone 12   kazanacak. Bilet almak ve etkinlik detayları için:https://biletino.com/tr/e-b6u/8-bilim-ve-teknoloji-gunleri/  linkinden kayıt yapılabilecek ve bilet temini yapılabilecek.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum