Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

GTO 'İhracat Projesi'ne devam kararı aldı!

Gebze Ticaret Odası, daha önce çeşitli engeller veya yetersizlikler nedeniyle düzenli ihracat yapmamış KOBİ'lerin küreselleşme sürecinde ayakta kalabilmelerine yardımcı olmak ve uluslararası pazarlara açılarak düzenli birer ihracatçı haline gelmelerini sağlamak amacıyla daha önce başlatmış olduğu "İhracat Projesi"ne devam etme kararı aldı.

GTO 'İhracat Projesi'ne devam kararı aldı!
23 Ocak 2021 - 16:32 - Güncelleme: 27 Ocak 2021 - 12:39
Proje kapsamında seçilen GTO üyesi KOBİ’lere konunun uzmanı profesyonel danışmanlar tarafından, İhracat alt yapısının oluşturulması, hedef pazarların belirlenmesi, hedef pazarda potansiyel alıcıların bulunması,hedef pazar araştırmasının yapılması, genel ihracat yol haritasının oluşturulması, pandemi sonrası genel olarak E-İhracat Uygulamaları konusunda 4 ay boyunca toplam 40 saatlik bire bir ücretsiz danışmanlık hizmeti verilecek. İhracat Projesinden yararlanacak firmaların belirlenmesi için başvuruda bulunacak oda  üyesi firmalarda aranan şartlar da şu şekilde belirlenecek; 
Daha önce hiç ve/veya düzenli ihracat yapmamış olması, 5 ila 20 çalışana sahip olması, ingilizce bilen en az 1 personeli bulunması, ürün ve hizmet kalite belgelerinin olması ve Türkiye'de marka tescilinin olması.
 
SON BAŞVURU 29 OCAK CUMA GÜNÜ

Belirtilen kriterler dikkate alınarak, başvuran KOBİ’lerle ilgili  katılım formları üzerinden değerlendirmeler yapılacak. Tespitler, başvuru yapan firmalar arasından yüz yüze yapılacak görüşmeler neticesinde kesinlik kazanacak. İhracat Projesi'nden yararlanmak isteyen GTO üyesi üyesi firmaların https://forms.gle/LvjgK1ygxZQ7TA7U9 linkinde bulunan Katılım Formu'nu doldurarak 29 Ocak 2021 Cuma gününe kadar online başvuruyu tamamlamaları gerekiyor. 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum