Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Gezgin Wilco, Kitap Fuarına renk kattı

10. Kocaeli Kitap Fuarı’nda Türkiye’nin yakından tanıdığı Gezgin Wilco Wan Herpen ziyaretçilerle buluştu

Gezgin Wilco, Kitap Fuarına renk kattı
13 Mayıs 2018 - 19:45

10. Kocaeli Kitap Fuarı’nda Türkiye’ye geliş serüvenini eğlenceli bir şekilde anlatan Wilko Wan Herpen, Türkiye’de çalışmaya ilk düğün fotoğrafçısı olarak başladığını ve bu deneyiminin kendine çok büyük faydaları olduğunu ifade etti. Türkiye’de yaşanan karışık dönemlerde şahit olduğu üzücü anılarını anlatan Herpen, ‘’İnsanlar eğer bir şeyleri değiştirmek istiyorsa bunu pozitif yollardan yapmalı’’ diye vurguladı.

 

NE VERİRSENİZ ONU ALIRSINIZ

Hayatı boyunca eğitimini atadan deden gelen öğütlerle ve uygulamalarla aldığını anlatan Herpen, ‘’Eğitime çocuk yaşta başlamalıyız çocuğunuza ne verirseniz o da size onu yaşatır. Eğer çok iyi eğitim verirseniz hem sizin hem de çocuğun hayatını değiştirebilirsiniz’’ dedi. 

 

ÖNEMLİ OLAN HİKAYEYE DOKUNMAK

‘’İnsanların hayatında olan durgun hikayelere dokunmak gerek’’ diyerek röportaj programına nasıl başladığını anlatan Harpen, ‘’Benim için Cumhurbaşkanı da, bir çiftçi, çoban da bir. Yeter ki onda var olan o hikayeyi ve duyguyu yakalayayım’’ diyerek program çekimlerinde yaşadığı ilginç ve duygulu anlarını anlattı. İnsanları güldürmenin ve onların hayatlarıyla bağ Bkurmanın kendisi için önemli olduğunu anlatan Harpen, ‘’Biz meslek olarak sadece insanlardan bir şeyler almıyoruz aynı zamanda onlara ve yaşantılarına çok önemli şeylerde katıyoruz buda beni çok mutlu ediyor’’ ifadesini kullandı.

 

TÜRKİYE VE YEMEKLERİ ÇOK GÜZEL

Harpen, ‘’Türkiye’de o kadar güzel yerler ve yemekler var ki her yerde bir macera bir hikaye bulmak kolay. Yeter ki bakmasını ve görmesini bilin. Gittiğiniz yerlerin tarihini ve kültürünü öğrenerek en azından o çevre hakkında bilginiz olmasını sağlayın’’ diyerek Türk yemeklerinin eşsiz tatlarını dinleyicileri ile paylaştı.