Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Gedikli: Güzel şeyler başardık!

Darıca Bağımsız Belediye Başkan adayı Kadir Gedikli, dün akşam bir iftar programı düzenledi. Gedikli, iftar programından sonra başkan olarak seçildiği takdirde yapacağı hizmetleri 'ilginç bir video' ile açıkladı. Gedikli ''Bir belediye başkanın görevi neyse yapmak zorunda. Çünkü bunları yapmak bizim asli görevimiz. Bizim tek söyleyeceğimiz şey Bağımsız bir Darıca ile ilçemizi yöneteceğiz'' dedi.

Gedikli: Güzel şeyler başardık!
30 Mart 2024 - 14:02
Darıca Bağımsız Belediye Başkan adayı Kadir Gedikli, dün akşam bir iftar programı düzenledi. Programa İYİ Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Gencay Yıldıztekin, İYİ Parti Darıca Belediye Başkan adayı Özhan Öztürk, siyasi parti temsilcileri, muhtar adayları, KEDFE Başkanı Tekin Dursun, Darıca Erzurumlular Derneği Başkanı Yusuf Akpunar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Darıca Sahili'nde bulunan Gürcükapı Cafe'de düzenlenen iftar programına ise ilgi çok büyüktü.
Yapılan iftarın ardından sahneye çıkan Darıca Bağımsız Belediye Başkan adayı Kadir Gedikli,  yaptığı açıklamada ''Bütün siyasi parti adayları beyannamelerini açıklıyor. Bizim de elbette projelerimiz var. Bir belediye başkanın görevi neyse bunu hizmet olarak zaten yapmak zorunda. Çünkü bunları yapmak bizim asli görevimiz. İnsanlar bize niye bağımsız diye sordular. Bize halk emretsin daha rahat çalışalım diye. Seçim sürecinde en rahat çalışan ben oldum. Siyasette iyi insanlara ihtiyaç var. Aslanlar gibi çıkıp savaştık. Güzel katılımlar var, güzel takdirler var. 3 Aralık'tan bugüne kadar hiç ama hiç durmadık. Darıca halkımızla beraber gece gündüz durmadan çalıştık. Gençlerimiz benimle oldu. Çok teşekkür ederim onlara. Aileme çok teşekkür ederim. Hiç kimseden bir kuruş destek almadan kendi imkanlarımızla çalıştık. Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır. Eşime de çok teşekkür ederim. Bir olsun bizim olsun. Güzel şeyler başardık. Daha da iyi şeyler yapmak adına bu bir adım oldu. Bizim mottomuz bağımsızlık. Bizim tek söyleyeceğimiz şey Bağımsız bir Darıca ile ilçemizi yöneteceğiz'' dedi.
Yapılan konuşmaların ardından Darıca Bağımsız Belediye Başkan adayı Kadir Gedikli, kendisinin daima yanında olan ekibine plaketler vererek, ekibine teşekkür etti.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum