Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Fırıncılar Dernek Başkanı Külekçi'den açıklama

Sokağa çıkma Yasağı’nın uygulamaya konulmasıyla birlikte vatandaşlar ekmeğini nasıl ve ne şekilde alacağı şeklinde kara kara düşünmeye başlamıştı. Gazetemizin konuyla ilgili olarak sorularını cevaplayan Darıca Fırıncılar Dernek Başkanı Ezelettin Külekçi, ‘’Vatandaşımız rahat olsun, biz hazırlıklarımızı yaptık’’ dedi.

Fırıncılar Dernek Başkanı Külekçi'den açıklama
11 Nisan 2020 - 01:22

Sokağa çıkma yasağının ilan edilmesiyle birlikte, ekmek fırınlarının önünde uzun kuyruklar oluşturan vatandaşlara Darıca Fırıncılar Dernek Başkanı Ezelettin Külekçi’den rahatlatan açıklama geldi. Külekçi, kaymakamlık nezdinde yaptıkları görüşmelerin ardından, Darıca’daki bütün fırınların açık olarak üretimlerine devam edeceklerini söyleyerek, vatandaşların ekmek ihtiyaçlarını Halk Ekmek Büfelerinden tedarik edebileceklerini aktardı.

Market ve bakkalların yasaktan dolayı  kapalı olması nedeniyle tüm mahallelerdeki Halk Ekmek Büfelerinin açık olacağını kaydeden Darıca Fırıncılar Dernek Başkanı Ezelettin Külekçi, ‘’ Fırıncılar ekmekleri bu büfelere bırakacak, vatandaşlar ise evlerine en yakın olan büfeye giderek ihtiyaçlarını buralardan karşılayabilecek. Darıca merkez mahalleler hariç, her mahallemizde Halk Ekmek Büfesi var, merkezdeki vatandaşlarımız ise buralardaki fırınlardan ekmeklerini alabilirler ’’ şeklinde konuştu.