Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

'FEDA' kombineleri satışa çıktı!

2. Ligdeki temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği’nin ‘FEDA’ kombineleri satışa çıktı. Darıca Gazetesi olarak, Darıcalı işadamlarına, Sivil toplum kuruluşlarına, derneklere sesleniyoruz: Bu şehrin takımı Darıca GB’ye destek vermenin vakti geldi. Haydi Darıca, şimdi kombine zamanı!

'FEDA' kombineleri satışa çıktı!
31 Temmuz 2018 - 16:27
Darıca G.Birliği, Darıcalı işadamlarından, STK’lardan, derneklerden, taraftarlardan kısacası herkesten ilgi ve destek bekliyor. Satışa çıkan ‘FEDA’ kombine kartları için özellikle işadamlarından destek bekleyen Darıca GB yönetimi, kombinelerinin satılmasıyla beraber yeni sezon öncesi bir teşekkür mesajı da verecek. 10 yıllık 2.Lig hasretine son veren Darıca Gençlerbirliği’nde yeni sezon için kombine kartlar satışa çıktı. 2. Lig’de kalıcı hedefler  doğrultusunda önemli transferler gerçekleştiren Darıca Gençlerbirliği yönetimi bir yandan da kulübe gelir getirecek projeler üzerinde çalışıyor. Yönetim bu doğrultuda bastırdığı kombine kartları satışa çıkardı. 
 
Kombine Fiyatları ise şöyle belirlendi;
Maraton  = 100 TL
Numaralı = 250 TL
Vip           = 1.000 TL
 
VURAL; DESTEK BEKLİYORUZ!
Darıca GB Başkanı Mücahid Vural Darıcalı işadamlarından, derneklerden, esnaflardan destek beklediklerini ifade ederek şunları söyledi:  ‘’Takımımızı kaliteli isimlerle güçlendirdik. İnanıyorum ki alacağımız başarılı sonuçlarla birlikte bu sene iyi işler yapacağız. Darıcalı esnaflardan, işadamlarından, derneklerden destek olmalarını bekliyoruz.  Hepimiz burada ekmeğimizi kazanıyoruz. Burada yaşıyoruz. Darıca GB, hepimizin bir markası. Destek olacak olan herkese şimdiden teşekkür ediyorum’’ dedi.