Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Evidea, Gebze Center AVM'de açıldı

Gebze ve bölge halkı için kıymetli bir yaşam merkezi olan Gebze Center AVM, yeni bir markayı daha ziyaretçilerinin hizmetine sundu. Tüketicilerine uygun fiyatlarla kolayca ulaşabilecekleri “burada her şey evim için” sloganıyla hizmet veren Evidea’yı marka karmasına katan Gebze Center AVM, yeni mağazasını eksi birinci katında Gebzelilerle buluşturuyor.  

Evidea, Gebze Center AVM'de açıldı
10 Aralık 2021 - 12:22
Bölgenin hem ekonomisine hem de sosyal yaşamına önemli bir katma değer sağlayan Gebze Center AVM, alanında önde gelen markalarla yeni işbirliklerini hayata geçirmeye devam ediyor. Açık ve güvene dayalı işbirliği anlayışıyla pek çok markayı müşterileriyle buluşturan AVM’nin yeni mağazası Evidea oldu.  

Mutfak, ev tekstili, ev dekorasyon, tamamlayıcı mobilya, aydınlatma, banyo, elektrikli ev aletleri, ev ve yaşam kategorilerinde geniş bir ürün yelpazesi sunan Evidea, her yaşa ve her tarza hitap ediyor. 1.500 m2 büyüklüğündeki mağaza konseptiyle ferah bir alışveriş deneyimi sunan Evidea, Gebze Center AVM’nin eksi birinci katında ziyaretçilerini bekliyor. 

Ev yaşam ürünleri kategorisinde 2011’den bu yana hizmet veren ve güçlü e-ticaret kimliğiyle de dikkat çeken Evidea, tüketici dostu mağazalarına bir yenisini daha ekledi, Kocaeli’nde üçüncü mağazasını 09 Aralık 2021 tarihinde ziyaretçileriyle buluşturan Evidea’nın açılışı; Evidea Genel Müdürü Kazım Mavuş, Doğuş GYO CEO’su Çağan Erkan ve FİBA CP CEO’su ve Yönetim Kurulu Üyesi Yurdaer Kahraman tarafından yapıldı.

Çoğunluğu alışveriş merkezlerinde yer alması hedeflenen ferah mağazalarında, tüketicilerin dekoratif fikirler bulup ilham alabileceği keyifli bir ev alışverişi deneyimi yaşamalarını hedefleyen Evidea, çeşitli kategorilerde geniş bir ürün gamıyla hizmet veriyor.   

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum