Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Erzurumlular Vakfı Yöneticilerine boş durmak yok

Kocaeli Erzurumlular Vakfı Yönetimi, aynı çatı altında bulunmasalar da hemşehrilerine gösterdikleri vefa nedeniyle diğer STK’lara da örnek olmaya devam ediyor.

Erzurumlular Vakfı Yöneticilerine boş durmak yok
16 Eylül 2023 - 16:23 - Güncelleme: 16 Eylül 2023 - 16:29
Kocaeli Erzurumlular Vakfı Yönetimi, il genelinde görevlerine yeni başlayan kamu kurum yöneticilerine, siyasetçilere, STK  Başkanlarına hayırlı olsun temennilerini iletmek amacıyla, ziyaretlerini sürdürmeye devam ediyor. 
Diğer yandan, önemli günleri de unutmayarak ilgili isimlere moral motivasyon amaçlı ziyaretler yapan Kocaeli Erzurumlular Vakfı yönetimi, geçtiğimiz günlerde Ak Parti Darıca İlçe Başkanlığı’na ataması yapılan Köksal Şakar’ı ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerinde bulundular.
Darıca’ya gelerek Ak Parti İlçe Başkanı Köksal Şakar’ı ziyaret eden Vakıf Başkanı Ahmet Önal, Başkan Yardımcısı Çetin Çomaklı, Genel Sekreter Murat Şenel ve Muhasip Erdal Durmuş, daha sonra Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan’ı makamında ziyaret ettiler.
Erzurumlular Vakfı Başkanı Ahmet Önal ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, buradaki ziyarette, 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı’nın hayırlı olmasını dilediler.
Köksal Şakar ve Şener Doğan ise kendilerini hatırlayıp iyi dileklerde bulunan Kocaeli Erzurumlular Vakfı  başkanı Ahmet Önal ve yönetimine teşekkür ederek duydukları mutluluklarını dile getirdiler.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum