Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Emlakçılardan başkan adayı Turan'a yoğun destek

Kocaeli Emlakçılar Odası’nın 05 Mart 2022 tarihinde yapılacak olan kongre öncesinde geçtiğimiz hafta Gebze Bölgesindeki meslektaşlarıyla buluşan ve büyük destek alan başkan adayı Ufuk Turan, dün de İzmit’deki yemekli toplantıda bir araya geldiği 650 emlakçının ilgisiyle karşılaştı.

02 Mart 2022 - 09:14 - Güncelleme: 02 Mart 2022 - 10:45
Geçtiğimiz hafta Gebze Bölgesi’nde hizmet veren meslektaşlarıyla kahvaltılı toplantıda bir araya gelen ve kongre öncesinde yoğun destek gören Kocaeli Emlakçılar Odası’nın Başkan Adayı Ufuk Turan, dün de İzmit Bölgesi’ndeki emlakçılarla akşam yemeğinde buluştu.
İzmit Kadıköy Düğün Salonu’ndaki yemekli toplantıya katılan konuklarını kapıda karşılayarak tek tek ellerini sıkan Kocaeli Emlakçılar Odası Başkan Adayı Ufuk Turan’ın davetine yoğun ilgi oldu.

KURUCU BAŞKAN PEKİN VE MEVCUT YÖNETİM KURULUNDAN
4 İSİM DE DESTEK VERİYOR


05 Mart 2022 Cumartesi günü yapılacak olan Kocaeli Emlakçılar Odası’nın Olağan Kongresi’nde başkan adayı olan Ufuk Turan’ın listesindeki isimlerle ‘’Birlik ve Beraberlik için Mavi Listede Buluşalım’’ sloganı ile yola çıktıkları kaydedilirken, mavi listeye destek verenlerin arasında odanın kurucu başkanı Ahmet Pekin ile şu anki mevcut başkan Alpay Hacıoğlu’nun yönetiminde yer alan başkan vekili Aytekin Türkyılmaz ile Adem Kabül, Ahmet Özder ve Abdurrahman Yazıcı gibi isimlerin yer alması dikkat çekti.

SEÇİMİN FAVORİSİ OLARAK GÖSTERİLİYOR

Gebze Bölgesi’ndeki toplantıda gösterilen ilginin bir benzerinin de İzmit Bölgesi’nde gösterilmesi ve bu toplantıya 650 emlakçının katılım sağlaması Başkan Adayı Ufuk Turan’ın rakiplerine göre seçimin favorisi olduğunu gösterirken Turan yaptığı konuşmasında, ‘’  Yoğun katılım sağlayıp gösterdiğiniz ilgi nedeniyle her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Kongreden galip çıkmamız halinde  birlik ve beraberliği sağlayıp oda üyelerimizi bir araya getirerek birlikte portföy paylaşımı, tanışma  ,iş geliştirme, mesleki eğitimlerle mesleğimizi daha saygın hale getirerek meslektaşlarımızın saygınlığını ve gelirlerinin artmasını sağlayacağız. Ben meslektaşlarımızın geçmiş 4 yıllık dönemden memnun olmadığını görerek odamıza ve mesleğimize katkı vermek için aday oldum. 05 Mart 2022 Cumartesi günü yapılacak kongrede yanımızda yer alıp  birlikte olacağımıza inancım tamdır. Sizlerle birlikte odamızı yönetmek için kongremizde mavi listede buluşalım’’ şeklinde konuştu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum