Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Emlakçılar Odası Başkanını topa tuttu

Kocaeli Emlakçılar Odası Yönetim Kurulu Üyesi Adem Kabül, Başkan Alpay Hacıoğlu hakkında 6 yöneticiden 4’nün şikayetçi olduğunu söyleyerek resmi evrakta sahtecilik ve haksız kazanç elde etme iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulunduklarını belirtti.

Emlakçılar Odası Başkanını topa tuttu
12 Haziran 2021 - 16:33
 Darıca ADM Gayrimenkul’ün sahibi Kocaeli Emlakçılar Odası Yönetim Kurulu Üyesi Adem Kabül, yaptığı açıklamada, Başkan Alpay Hacıoğlu’nun görevde oldugu süre içerisinde oda ile ilgili kararları yönetim kurulundan bağımsız şahsi çıkarlarına göre saklı, gizli şeklide yönettiğini ifade ederek bu konudaki bazı olumsuzlukları oda üyelerinin yanısıra kamuoyunun da bilmesi gerektiğini açıkladı.
Adem Kabül, yaptığı açıklamada Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu hakkında bilinmesi gerekenlerle ilgili olarak şu şekilde görüş belirtti ; 
Emlakçı meslektaşlarım ; Bir süre önce Kocaeli Emlakçılar Odası yönetiminden ben dahil 3 kişi savcılığa Alpay Hacıoğlu hakkında resmi evrakda sahtecilik ve haksız kazanç sağlamak iddasıyla suç duyurusunda bulunduk. Yönetim kurulu üyemizden 1 kişi de bizi destekleyerek resmi şahit oldu..Yani toplamda 6 kişilik yönetim kurulunun 4 tanesi, başkan Alpay Hacıoglunun Emlakçılar Odası Başkanlığını ahlaklı bi şekilde yönetemediğine inanmakda .. Yönetimdeki 4 kişi olarak haksızlığa, hırsızlıga, yolsuzluga göz yummadık.. Sorduk, sorguladık, tesbit ettik savcılığa şikayet ettik..İlgili müfettiş Emlakçılar Odasını denetime geldi ..Bazı üyelere verilmiş sahte imzalı resmi evraklar elimizde, mahkeme sonucunu bekliyoruz, takipcisiyiz..
Alpay Hacıoglu’nun usulsüzlükler ve şahsi çıkarlar içerisinde oldugunu gördüğüm anda karşısında durduğumu bilmenizi isterim .. .. Usulsüzlüklerle alakalı detayları önümüzdeki günlerde paylaşarak meslektaşlarımı bilgilendirmeye devam edecegim .Saygılar
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum