Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Elazığlılar, Hünkar Çayırı'nda buluştu

Gebze Elazığlılar Derneği’nin geleneksel olarak düzenlediği piknik şöleni Gebze Hünkar Çayırın da gerçekleştirildi. Etkinliğe Elazığlıların yanı sıra kent protokolü de geniş katılım gösterdi.

Elazığlılar, Hünkar Çayırı'nda buluştu
27 Eylül 2023 - 09:46
Gebze Elazığlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin her yıl geleneksel hale getirdiği piknik şöleni Gebze Fatih Otağı Hünkar Çayırında gerçekleştirildi. Pikniğe Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Dilovası Kaymakamı Metin Kubilay, Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Gebze Ticaret Odası Başkanı Abdurrahman Aslantaş, Elazığlılar Federasyonu (ELFED) Onursal Başkanı Faik İçmeli, ELFED Başkanı Kazım Gökhan Elgin, Gebze Elazığlılar Dernek Başkanı Eyüp Tekin, Şile Belediye Başkan Yardımcısı Rafet Avcı, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar ve çok sayıda Elazığlı katıldı.

“HER FEDAKARLIĞI YAPARIZ”

Şölen havasında geçen piknik etkinliğinde konuşan Gebze Elazığlılar Dernek Başkanı Eyüp Tekin, “Elazığ halkı vatanına, milletine ve bayrağına bağlı insanlardır. Elazığ halkı vatanı için milleti için her türlü fedakarlığı seve seve yapar. Biz Elazığlılar olarak doğduğumuz ve doyduğumuz yere her zaman değer katmak için üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız. Bayrağımızın dalgalandığı her yer bizim için Elazığ’dır.”dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum