Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

DİKKATİ ÇEKİLECEK

DİKKATİ ÇEKİLECEK
13 Kasım 2012 - 09:44
Keçiörengücü’nü bir kişi eksik kalmasına rağmen mağlup eden Darıca’da büyük sevinç yaşanıyor. Mücadelenin 57. Dakikasında kırmızı kart görerek, takımını yalnız bırakan İbrahim Akdağ’ın kızarması da 3 puan sevinciyle unutuldu.
 
DİKKATİ ÇEKİLECEK
 
Şampiyonluk mücadelesi veren Darıca GB’de, ciddi bir sorumsuzluk örneği göstererek, kırmızı kart gören ve takımını bir kişi eksik bırakan İbrahim, arkadaşlarının eksik oynamalarına rağmen sahadan 3 puan ile ayrılması sonucu ciddi bir ceza almaktan kurtuldu. Sadece dikkati çekilecek olan İbrahim’e bir daha sorumsuzluk yapmaması konusunda sert uyarıda bulunulacak. Keçiören karşısında ilk sarı kartını hakemi itirazdan dolayı alan İbrahim, ikinci sarı kartta pozisyon gereği rakibine müdahele etmişti.
 
GALİBİYET UNUTTURDU
 
Teknik ekip, bu tür sorumsuzluklara asla müsaade etmeyeceklerini daha sezon başında ortaya koyarken, Keçiören maçında ki galibiyetin, sıkıntıyı unutturduğu dile getirildi. Darıca GB’nin Keçiören karşısında ki muhteşem futbolu ve 10 kişi ile rakibi karşısında 4-5 tane net pozisyon bulması İlçe’de büyük bir sevinç yaşatırken, şampiyonluk havasına giren sarı-yeşilli sayısı bu maçla birlikte artmaya başladı.