Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Denize giden yolu kapattılar!

Bayramoğlu Mahallesi Mimar Sinan Caddesi Vişnezade Sokak üzerinde deniz kıyısına giden yol, moloz ve taşlarla kapatılarak vatandaşların sahile inmesi engellendi.

Denize giden yolu kapattılar!
24 Mayıs 2019 - 09:33
Kim ya da kimler tarafından kapatıldığı bilinmeyen yolun hangi amaca dayandırıldığı da öğrenilemezken, sahillere inmek ve denizden faydalanmak isteyen vatandaşlar, bu duruma bir anlam veremediklerini söylediler.
Kadıköy’den bu tarafa en uzun sahil şeridine sahip Darıca’da zaten yeteri kadar denizden faydalanamayan vatandaşlar, sorunun bir an önce giderilmesinin yanı sıra söz konusu bölgenin de cazip hale getirlmesi için en kısa sürede çalışmaların başlaması gerektiğinin altını çizdiler.
 
KİMLER NEDEN KAPATTI ?
Vatandaşlar,  Bayramoğlu Mahallesi, Vişnezade Sokak üzerinden sahile inilen yolun neden kapatıldığı ve kimlere yarar sağladığı konusunu da merak ettiklerini dile getirirken, ‘’ Belki de burada ikamet edenler sahile inerek alkol alan ve taşkınlık yaparak çevreye rahatsızlık veren bir takım kişilerden rahatsızlık duydukları için kapatmış olabilirler. Bu konuda haklı da olabilirler, ancak bu bölge, yapılacak olan aydınlatma, güvenlik ve peyzaj gibi çalışmalarla cazip hale getirilebilir. Bu çalışmaların ardından hem rahatsızlık veren kişilerin, önüne geçilir, hem de Darıcamız güzel bir sahil kıyısına kavuşmuş olur’’ şeklinde konuştular.