Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıcalı kadınlar Törk'ün yanında!

CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk, Bağlarbaşı Mahallesi’nde bulunan imece ofisinde Darıcalı kadınlarla buluştu.

Darıcalı kadınlar Törk'ün yanında!
14 Şubat 2019 - 08:17
CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk, Darıcalı kadınlarla buluştu. Törk’ün Bağlarbaşı Mahallesi’nde kurduğu imece ofisinde düzenlenen programda konuşan Törk “Kadınlarımıza yönelik yapacağımız projelerimiz hakkında görüş alışverişinde bulunarak kadınlarımızın taleplerini dinledik. 1 Nisan’da değişimi gerçekleştirecek olan kentimizin kadınlarına desteklerinden ötürü teşekkür ederim.” dedi.
CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Seçim çalışmaları kapsamında dün Bağlarbaşı Mahallesi’nde kurduğu imece ofisinde Darıcalı kadınlarla buluşan Törk, kadınlarla kahvaltı programında bir araya geldi. Törk’e eşi Esra Törk de eşlik etti. Seçimleri kadınlarla birlikte kazanacaklarını ifade eden Törk konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Darıca’nın değerini artıracak olan kadınlarla bir araya gelmek bizim için gurur. Kadının elinin değdiği her yer kıymetleniyor. Kadının var olduğu her yer daha estetik, daha nezaketli hale geliyor. Bu şehri kalkındırmamız için bize düşen ne varsa destek olmak istiyoruz. Darıca’nın her mahallesinin iyi yönetilemediğini ve hizmet alamadığını biliyoruz. Her yıl 10 bin nüfusu artan Darıca, bundan 10 yıl sonra 300 bin nüfuslu olacak ve bu şekilde yönetilmeye devam ederse, içinden çıkılmaz hale gelecek. Darıca nüfusunun yarısından fazlası 30 yaşının altında. Bu genç nüfus çalışıyor ve üretiyor. Biz göreve geldiğimizde Darıcalı annelerimize destek olmak için her mahallede çocuk kreşleri açacağız. Bu kentin evlatları ile çocuklarımızı yetiştirirken, anneler gönül rahatlığı ile çocuklarını bize teslim edecekler.
 
DARICA’YA SANAT VE TARİH SOKAĞI
Darıca, tarihiyle anılması gereken bir kent. Tarih dolu bir kentin sorunlarla anılması Darıca’ya yakışmıyor. Göreve geldiğimizde Darıca’da bulunan tarihi ahşap yapıları restore ederek ‘Sanat ve Tarih Sokağı’ yapacağız. Burası resim sergilerinin yapıldığı, sanatseverlerin bir araya gelerek çalışmalarını yaptığı bir sanat ve tarih merkezi haline gelecek. Yapacağımız projeler ve sizlerle Darıca’yı birlikte kalkındıracağız. Darıca bizimle gerçek bir kent olacak” diye konuştu.