Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca Uğur Okulları'nda dersler başladı

1,5 yıllık uzaktan eğitim sürecinden sonra okullarda yüz yüze eğitim hazırlıkları başladı. Darıca Uğur Okulları, 2021-2022 eğitim-öğretim yılı yüz yüze eğitimine 23 Ağustos  2021 Pazartesi günü coşkulu bir açılış töreni ile başladı.

Darıca Uğur Okulları'nda dersler başladı
24 Ağustos 2021 - 13:41
Okul bahçesindeki törende ve okulda Covid-19 tedbirleri hassasiyetle uygulandı. Okul Kurucu Temsilcisi ve Genel Müdürü İrfan Yılmaz yaptığı konuşmada, Darıca Uğur Okulları'nın güçlü eğitim kadrosu ile velilerimize güven verdiğini 53 yıllık Uğur tecrübesinin ise başarımızda çok önemli bir yeri olduğunu ifade etti. 
Yılmaz yaptığı açıklamada ''Uğur Okulları her geçen gün büyüyen ve sürdürülebilir başarının da kriterlerini yerine getiren bir kurum olarak karşılığını da velilerimizin teveccühünde görmektedir. Kurslarımız bünyesinde 800 öğrenci, ortaokul ve Anadolu liselerimizde ise 300 öğrenci ve toplamda 115 takım arkadaşlarımızla çok güçlü bir kadroyuz. Nitelikli yapılanmamız yanında nicelik artışımıza göre ise yeni idari kadrolarımızda yapılanmalara gittik. Anadolu Lisesi Müdürlüğü’ne Aliye Erdoğan, Müdür Yardımcılığı'na İbrahim Karabağ, Ortaokul Müdürlüğüne Sinan Demirci, Müdür Yardımcılığı'na Ayda Karadağ, Kurs Müdürlüklerine Özkan Cengiz,  Murat Türk ve Eğitim Koordinatörlüğüne ise Girayhan Yılmaz atanmıştır. Bölgemizin en ciddi akademik yapılanması ile uzaktan eğitimin hasarlarını en aza indirmek için okullarımızı iki hafta önce açtık. Tüm sınıflarımızda geçmişin telafisine dönük tekrarları 6 Eylül tarihine kadar sürdüreceğiz. AGİS ve UT sınavları ile öğrencilerimizin bilişsel eksikleri tespit edilerek tedbirler getirilmektedir'' dedi. Okul Kurucu Temsilcisi ve Genel Müdürü İrfan Yılmaz açıklamasının devamında ise öğrencilere de hitap ederek, ''Yarını bu günden garanti edebilirsiniz okulda öğretmenlerinizi dikkatle takip edip dinler derslere aktif katılırsanız okuldaki başarıya yansıyan kısmı tamamlamış olursunuz. Ancak bu yetmez ev de ciddi bir ders tekrarı ve ödev saatleri yapmalısınız. İyi bir uyku ve iyi bir kahvaltı başarıda pay sahibidir. Sizlerde Uğurlu olma şansınızı mezunlarımız gibi çok iyi değerlendirebilirsiniz'' dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum