Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Çayırova Belediyesi'nden örnek bir çalışma

Çayırova Belediyesi, temiz çevre kapsamında yaptığı çalışmalara bir yenisini daha ekleyerek koruganla kaplı çöp kutuları yaptı.

Çayırova Belediyesi'nden örnek bir çalışma
24 Ağustos 2021 - 13:39
Çayırova Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü daha temiz, hijyenik ve modern bir şehir yaratmak amacıyla gerçekleştirdiği çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Çalışmalar kapsamında ilçenin merkezi noktalarında kullanılmak üzere çöp koruganları yerleştirildi. Çöpleri korugan dışına atmamaları konusunda vatandaşları uyaran belediye yetkilileri “Çöp konteynırlarını içinde saklayan koruganlar estetik bir görüntü sağlamaları yanı sıra, sinek oluşumuna ve pis kokuya engel olması için tasarlandı.

Kocaeli ve çevre illerde ilk olan bu proje kapsamında pilot bölge Gaziler Caddesi ve Menderes Caddesi’nde olarak belirlendi.

Hedef daha temiz bir Çayırova parolasıyla başlanan projede Belediye başkanı Bünyamin Çiftçi’nin talimatları doğrultusunda çalışmalarını yürüten Temizlik İşleri Müdürlüğü yaz sonuna kadar ilçedeki ana caddelerde bulunan konteynırların tamamını koruganla kaplamayı planlıyor.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum