Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca Türkelispor Başkanı Ferhat Yılmaz, teşekkür etti

Süper Amatör Ligi B Grubu’nda şampiyonluk mücadelesi veren ekibimiz Darıca Türkeli Gençlikspor, dün sahasında Arslanbey Gençlerbirliği’ni 4-3 mağlup etti ve şampiyonluk yolunda çok büyük bir adım attı.

Darıca Türkelispor Başkanı Ferhat Yılmaz, teşekkür etti
05 Şubat 2024 - 11:07
Darıca Nenehatun Stadı’nda oynanan bu önemli karşılaşmaya Darıcalılar büyük bir ilgi gösterdi. Darıca Türkeli Gençlikspor Başkanı Ferhat Yılmaz, maça gelen herkesle tek tek ilgilenirken, son dakikada gelen gol sonrası taraftarlar büyük bir sevinç yaşadı. Darıca Türkelispor’u bu karşılaşmada İYİ Parti Darıca Belediye Başkan adayı Özhan Öztürk, Darıca Karabüklüler Derneği Başkanı İsmail Torun, STK temsilcileri, Darıca’nın amatör spor kulüp yöneticileri ve çok sayıda taraftar yalnız bırakmadı.

TEŞEKKÜR ETTİ
Soğuk havada kendilerini desteklemeye gelen tüm Darıcalılara teşekkür eden Darıca Türkeli Gençlikspor Başkanı Ferhat Yılmaz, ‘’Bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederiz. Son dakikalarda gelen gol bizi çok mutlu etti. Futbolcularımızı, teknik heyetimizi kısacası tüm Darıca Türkelispor ailesini tebrik ediyorum. Bizler şampiyonluğa inandık. Şimdi önümüzde artık çok önemli bir karşılaşma var. Bu maçı da kazanıp, sezonu muhteşem bir şekilde bitirmek istiyoruz’’ dedi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum