Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca İstasyon Caddesi'ndeki trafik nefes alacak

Darıca’da özellikle sabah ve akşam saatlerinde İstasyon Köprüsü mevkiinde oluşan yoğun araç trafiği, feribot yolu üzerinde yapımına başlanan yeni bir proje sayesinde rahat nefes alacak.

21 Mart 2023 - 15:37 - Güncelleme: 22 Mart 2023 - 15:43
Uzun yıllardan bu yana bir türlü çözüme kavuşturulamayan Darıca İstasyon Caddesi üzerindeki yoğun araç trafiği, Feribot yolu üzerinde yapımına başlanan yeni bir proje sayesinde rahat bir nefes alacak. 
Özellikle sabah ve ahşam saatlerinde sürücüleri çileden çıkaran İstasyon caddesi üzerindeki araç trafiği, İstanbul ve Gebze yönünden Darıca istikametine giden araçlar için Feribot yolu üzerinde alternatif güzergah yapılıyor. 
Gebze ve İstanbul istikametinden gelerek İstasyon Caddesi’ne girmek isteyen sürücüler, Feribot Kavşağı üzerinden Eskihisar yönüne ilerleyecek. 
Yaklaşık olarak 200 metre ilerledikten sonra İstasyon Karakolu’nun önündeki Beybaba Çiftliği Restorant'ın arka kısmından yeni açılacak yola girecek olan sürücüler, bu yolu takip ederek Eskihisar Caddesi bağlantı yolundan Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne giden Dr. Zeki Acar Caddesi’ndeki kavşağa ulaşacaklar. Yeni proje sayesinde, Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gidecek olan ambulansların da trafiğe takılmadan hastalarını en kısa sürede ulaştırması hedefleniyor.
 Diğer yandan, Atatürk Caddesi ve Eskihisar Caddesi’ni bir birine bağlayan Dr. Zeki Acar Caddesi üzerindeki kavşakta oluşacak yoğun araç trafiğine nasıl bir çözüm bulunacağı da merak ediliyor.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum