Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca G.B ailesi iftarda buluştu

Şampiyon Darıca Gençlerbirliği’nin şampiyon taraftar grubu Çınarltı, düzenlediği iftar yemeğinde dostluk pekiştirdi. Ramazan ayının huzur ve bereketini aynı sofrada paylaşan birçok taraftar grubu, birlik ve beraberlik içerisinde oruçlarını açmanın hazzını yaşadı.

Darıca G.B ailesi iftarda buluştu
10 Haziran 2018 - 18:07
Darıca Gençlerbirliği’nin cefakar taraftar grubu Çınaraltı’nın geleneksel hale getirdiği iftar yemeğine bu yılda katılım bir hayli fazla oldu. Elite Otel’de düzenlenen  iftar programı için 30’a yakın büyük iftar masası hazırlanırken, organizasyon tam anlamıyla kusursuzdu. İftar programına Gebzespor’dan Eskiçarşı Grubu,  Kocaelispor’dan Hodri Meydan Grubu, Giresunspor Marmara Çotanaklar Grubu ve Küçükköyspor taraftarları katılarak birlik-beraberlik ve kenetlenme duygularını artırdılar. Şampiyonluk kupasının elden ele dolaştığı organizasyonda Darıca Belediye Başkanı ve Darıca G.B. Onursal Başkanı Şükrü Karabacak, iftar öncesi kısa bir selamlama konuşma yaptı. Taraftar liderleri ve gruplarına birlik-beraberlik adına düzenledikleri iftar yemeği için teşekkür eden Başkan Karabacak, tüm taraftarın Ramazan ayını ve bayramını kutladı.
İftar programına katılan tüm konuklara teşekkür eden Darıca G.B. Taraftarlar Derneği Başkanı Hasan Zengin ile Tribün Lideri Orhan Atik, “Başta kulübümüzün Onursal Başkanı Şükrü Karabacak ve Kulüp Başkanımız Mücahid Vural olmak üzere, yönetim kurulu üyelerimize, Darıca Gençlerbirliği’mize gönül veren renktaşlarımıza ve bizi mübarek ramazan ayında yalnız bırakmayarak iftar programımıza teşrif eden tüm tribün gruplarına tek tek teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun” dediler.