Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca Emniyet Müdürü, Murat Şeker oldu

Darıca Emniyet Müdürlüğü görevine yaklaşık olarak 1 ay önce vekaleten ataması yapılan Erkan Kaçar’ın yerine Van Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Şeker getirildi.

Darıca Emniyet Müdürü, Murat Şeker oldu
09 Ağustos 2018 - 20:48

Hasan Aydoğan’ın tayininin çımasının ardından, daha önce de Darıca’da Emniyet Amiri olarak görev yapan Erkan Kaçar, Gebze Emniyet Müdür Yardımcılığı görevinden, vekaleten Darıca Emniyet Müdürlüğü görevine getirilmişti.

Yaklaşık olarak 1 aylık görevi boyunca  başarılı çalışmalarıyla dikkatleri çeken Erkan Kaçar’ın yeniden Gebze Emniyet Müdür Yardımcılığı görevine döneceği öğrenilirken, Darıca Emniyet Müdürlüğü’ne ise Van Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Şeker’in getirildiği belirtildi.

3 yıl önce Kocaeli’den Van Emniyet Müdür Yardımcılığı görevine ataması yapılan Murat Şeker’in önümüzdeki hafta Darıca’da  Emniyet Müdürü olarak hizmete başlayacağı ifade edildi.

 

Murat Şeker, kimdir ?

Daha önce Kocaeli'de Koruma Şube Müdürlüğü görevinden Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’ne ataması yapılan ve Artvinli olan Murat Şeker, evli ve iki çocuk babasıdır. Murat Şeker, 1995 yılında Polis Akademisi’nden mezun oldu. 8 yıl Kocaeli'de yaşadı, daha önce Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde de görev yapan Şeker,  Çocuk Şube Müdürlüğü’nde de bulunmasının ardından Koruma Şube Müdürlüğü’nün başına geçmişti. Murat Şeker, Trafik Denetleme Şube Müdürü olmuş son olarak da  Van iline tayini çıkmıştı.