Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca'dan Balçık Mezarlığı'na her Pazar otobüs kaldırılacak

Darıca Mezarlık alanlarının yetersiz kalmasından dolayı, Gebze'nin Balçık Köyü'ne yapılan mezarlık alanına artık haftanın bir günü ücretsiz otobüs seferleri düzenlenecek.

Darıca'dan Balçık Mezarlığı'na her Pazar otobüs kaldırılacak
10 Mayıs 2019 - 13:32
Darıca Belediyesi tarafından her Pazar günü sabah 10.45'te Cumhuriyet Meydanı'ndan kalkacak olan otobüs sırasıyla Darıca Tarihi Çınar, Adnan Menderes Kültür Merkezi, Darıca Park AVM, Battalgazi Caddesi, Bahçelievler Cami, Yayla Pastanesi, Nenehatun Mahallesi Hakmar, Özel Armedika  Göz Merkezi,  Deniz Yıldızları Ortaokulu ve Fatih Merkez Caddelerinden geçerek Balçık Köyü Mezarlığına gidecek.
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık yaptığı açıklamada ''Sizlere söz verdiğimiz gibi taleplerinize ve isteklerinize yönelik çalışmalarımızı düzenliyoruz. Seçim öncesinde bizden talep etmiş olduğunuz Pazar günleri Balçık Mezarlığımıza ücretsiz otobüs seferlerimiz başlamıştır.
Vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Seçim beyannamemizde taahhüt ettiğimiz tüm projelerimizi tek tek gerçekleştirerek Darıca'mızı ileriye taşımaya devam edeceğiz'' dedi.