Darıca’da “Kanserle mücadele” konulu konferans düzenlendi
Darıca Esnaf ve Sanakarlar Odası, Darıca Belediyesi ve Büyük Anadolu Hastanesi işbirliği ile düzenlenen ‘Kanserle mücadele’ konulu konferans dün gerçekleştirildi.
Yayınlanma :
12.02.2025 18:08
Güncelleme :
12.02.2025 18:08


Programa konuşmacı olarak Büyük Anadolu Hastaneleri Yönetim kurulu başkan yardımcısı Nilgün Yönten ve BAH Darıca hekimlerinden Prof.Dr. Mustafa Şahin konuşmacı olarak katıldı. Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın da dikkatle takip ettiği programda Yönten ve Şahin kanser konusunda önemli bilgiler vererek, tedavi yöntemlerini anlattı. Yönten ve Şahin, erken teşhisin önemine değinerek tarama testlerini ihmal edilmeden yapılması gerektiğine vurgu yaptı. Darıca Esnaf ve Sanakarlar Odası Başkanı Aşkın Çolak ise programa katılan tüm misafirlerine teşekkür ederek, oda olarak çok sayıda etkinlik gerçekleştireceklerinin müjdesini verdi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: