Darıca'da kadınlar kurslarda meslek öğreniyor
Darıca Belediyesi'nin hayata geçirdiği Kişisel Gelişim Merkezleri’nde (KİGEM) açılan kurslarda kadınlar hem boş zamanlarını değerlendirerek meslek öğreniyor hem de yaptıkları ürünleri satarak para kazanıyor.
Yayınlanma :
02.11.2021 16:11
Güncelleme :
04.11.2021 13:17


KADINLARDAN BAŞKAN BIYIK’A TEŞEKKÜR
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın özellikle ev hanımlarının sosyal hayata katılımı, aile bütçesine katkıda bulunmaları için önem verdiği bu kurslarda el emeği göz nuru ürünlerini ortaya çıkaran kadınlar hem yılsonu sergisinde sergiliyor hem de ürettiklerini satarak aile bütçelerine katkı sunuyor. Başkan Muzaffer Bıyık, kısa süre içinde hayata geçirecekleri Hanımeli Pazarı’nda da kadınlara ürettiklerini satabilecekleri imkanları sağlayacaklarını belirtti. Kurslarda eğitim gören kadınlar bu hizmetten çok memnun olduklarını, burada hem meslek öğrenip hem de kazanç elde ettiklerini söyleyerek bu imkânı sağladığı için Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a teşekkür ettiler.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: